Visul lui Haky

kablu

Well-Known Member
25 Februarie 2016
324
0
Arad
LOCATION
Arad
@Hacky inceputul e interesant si iti doresc spor la ceea ce faci .
Un mic sfat as avea totusi privind remiza burgstein ..... cand tai bucatile de plastic foloseste un cleste tsfic sau foarfeca foarte bine ascutita , iar pe urma foloseste un smirghel fin pentru indepartarea bavurilor ... streasina si acoperisul deasupra usii personalului arata mai naspa , dar se poate corecta cu un pic de efort . La geamul rotund deasupra intrarii locomotivelor se vad urme de lipici ( parca asta am vazut) probabil din 2 motive ai folosit lipici ieftin sau ai pus lipici in exces .... ( foloseste ace cu gamalie , ace de cusut de diferite dimensiuni pentru pozitionarea lipiciului ... cel putin eu asta folosesc cu succese mai mari sau mai mici :mrgreen:
Din pacate am trecut si eu prin aceste faze , dar am realizat rapid greselile si le-am corectat .
Pentru viitor , remiza poate sa-si schimbe radical look-ul printr-un weathering radical ! Poti lua vopsea pentru marcajele de sosele Heki , vopsesti toti pereti si pe urma ( imediat dupa vopsire ) stergi suprafata cu un burete ....si va ramane doar mortar intre caramizi si caramida "imbatranita" ....ceva urme de fum cu mina de creion sau creta neagra smirgluita date cu o pensula uscata unde ar trebui sa fie urme de fum . Pe urma poti fixa toate aceste culori cu lac mat si va iesi o structura de vis . In locul tau as mai schimba si acoperisul acela de la intrarea personalului .. este ireal de gros si probabil se poate face dintr-o bucata de carton ... sau 2 :) .
Si sa nu crezi ca vorbesc prostiii uite si un link ( vorba aceea speak with data 8) ) : http://www.worldrailfans.info/forum/viewtopic.php?f=24&t=9443 . ( sunt si cladiri din seria burgstein :aplauze: ) .
Spor la trenulit !