Vechi dar noi

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

tudor_corbul

Well-Known Member
Trenulist
9 Mai 2007
498
2
Iasi
LOCATION
Iasi
Titlul vorbeste de la sine,insa pt cei atenti :D
Incep cu cateva poze mai vechi gasite prin colectia tatalui mei si am dat peste acestea:

Un 060-DA parasit langa remiza Socola:Un LDH la manevra prin gara Iasi:Si un EC/Bo'Bo'/bobic intra la un tren:Cum mai gasesc le scanez si postez :D

Toate cele bune!
 
Un prim experiment de recoloare a unei fotografii alb-negru.Mai exact chiar a locomotivei 060-DA la data de 14-5-1959 in teste in ELvetia:Si comparatie cu imaginea originala:Sursa: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Diesellok_060_DA_14-5-1959.jpg
 
Ce ar fi sa sa scriem aceste lucruri pe un ton mai colegial,cum ar trebui sa fie pe forum,si nu cu un aer de superioritate.
Nu vreau sa fiu nici eu badaran,dar chiar nu cred ca asta era elementul cel mai important din aceste posturi.Iar daca tot "ardea",cred ca se putea spune intr-un mod mai frumos.
 
Domnule, nu este nici un aer de superioritate.
In schib deja devine agasanta pocirea unor termeni tehnici , parca acesta se doreste un forum serios ?
Asa putem toti sa vorbim de Elodia, de portocale de gogosari si de alte denumiri inteligente si dupa o vreme daca o sa intreb o pesoana care este formula osiilor la EC o sa imi raspunda "bobic" ca asa a citit pe net.
 
Din cate cunosc "bobic" este un termen consacrat folosit de CFR-isti de ceva timp,daca nu e asa corectati-ma.
Si desi nu corespunde cu denumirile tehnice de pe foaie cred ca totusi aduce spre ele comparat cu "denumirile de balta" ale celorlalte clase de locomotive.
Dar daca se cere a se corecta dupa standard,sigur,se face.