Vanzare H0 - restructurare la Caile Ferate La Ursu

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.677
644
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Conducerea Cailor Ferate "La Ursu" anunta scoaterea la vanzare a urmatoarelor articole din patrimoniu:

1) vagon de marfa pe 4atru osii Fleischmann, cu incarcatura formata din cazanul si cabina unei locomotive cu aburi BR55 Piko (150 lei)


2) vagon de calatori modernisierungs clasa I Piko (100 lei) - RETRAS


3) locomotiva diesel BR218 Roco, cu lumini modificate pe LED-uri alb/rosu (350 lei cu decodor ESU LokPilot V3.0 DCC, 300 lei analogica)


4) locomotiva electrica BR254 "Arco" Piko, cu lumini imbunatatite cu LED-uri galben/rosu (300 lei cu decodor ESU LokPilot V3.0 DCC, 250 lei analogica) - VANDUTA


Toate se vor livra cu cuple standard tip hoop-coupling.
Sunt posibile mici discounturi, dar taxele de transport sunt in sarcina cumparatorului.
 
Salut,
Imi place tare mult cat de serioase sunt anunturile tale si in general maniera ta de a face... restructurari. Totul denota seriozitate, asa cum de altminteri trebuie sa si fie o companie feroviara de o asemenea anvergura si cu un asemenea presedinte. :aplauze:
 
mpursu a spus:
Prezentul anunt isi mentine valabilitatea pana miercuri 03.06.2009 inclusiv, dupa care aceasta etapa de restructurare se inchide.
Multumesc tuturor celor care s-au interesat de oferta mea si, bineinteles, celui care a achizitionat locomotiva electrica BR254 "Arco" Piko 8)
Avand in vedere ca suma necesara achizitiilor planificate s-a completat, atat din fonduri proprii cat si din surse externe (economii etc), declar inchisa aceasta etapa de restructurare, iar activele nevandute isi reiau locul in patrimoniul Cailor Ferate "La Ursu".
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.