Vand vagon cuseta (CFR) Heris la 49 lei (scara H0)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

kltrainlover

Well-Known Member
Trenulist
21 Octombrie 2007
329
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Vand la pret de 49 RON un vagon cuseta (CFR)- fara boghiuri- produs Heris cod 17020-1, scara H0.
Vagonul este scos din productie de 5 ani.Chiar daca nu are boghiuri vagonul are in schimb alte imbunatatiri vitale pentru rulare.
De ce spun ca are imbunatatiri ? Pentru ca vagoanele Heris au avut din nastere defecte de fabricatie adica osii strambe si mecanismul de cuple foarte slabit ( deoarece placa metalica din interior se misca si lovea in mecanismul de cuple, deteriorandu-l). Acest vagon este special deoarece aceste defecte au fost remediate.
De ce nu are vagonul boghiuri ? Deoarece, la capitolul boghiuri, Heris a produs un fals model CFR. Modelul Heris are boghiu fals ( Minden-Deutz) pe cand modelul real CFR are boghiu Gorlitz V a. Intentia mea era sa montez acestui vagon boghiuri Gorlitz V a de la vagoane de tip Y produse de Sachsenmodelle sau Tillig ( boghiuri care se potrivesc perfect – lucru probat de mine in trecut, adica verificat – si nu numai de mine:
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6229&postdays=0&postorder=asc&highlight=heris&start=15)
Nu mai apuc sa fac acest lucru deoarece sunt nevoit sa-l vand din ratiuni care nu tin de modelism.
Mentionez ca pentru acest vagon scos la vanzare asigur si transportul gratuit in Bucuresti si resedintele de judet si poate si in orase mai mici (contactati-ma sa vedeti care sunt acelea )
Pentru detalii dati un pm sau contactati-ma pe email : [email protected]
sau tel 0744332188

 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.