Vand Motoare de macaz servo comandate H0/TT

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Vand Motoare de macaz servo comandate H0/TTConfectionez/vand la comanda motoare de actionare macaz pe baza de micro-servo

- Actionarile sunt comandate electronic, cu limitatoare de cursa gestionate usor, electronic, prin reglarea unor resistente semireglabile cu surubelnita;
- Alimentarea 4,5 - 6 volti curent continuu;
- Usor de instalat sub masa dioramei cu numai doua suruburi;
- Transmisia miscarii la macaz se face prin brat cu articulatie elastica;
- La suprafata nu se vede decat parghia de 0.1 mm grosime si 7 mm lungime din otel elastic ce intra fix intre ghidurile macazului fara alte modificari;
- Comenzile de miscare se pot face atat prin relee cat si prin simple butoane;
- Mecanismul se livreaza cu urmatoarele componente: motor, montaj electronic de comanda, ax de legatura cu macazul;
- Avantaje: silentiozitate, siguranta, realismul miscarii, sunet placut asemanator macazelor reale, fiabilitate in functionare, ajustare usoara, montare usoara fara probleme si fara necesitatea modificarii macazului, eliberarea spatiului pe diorama in dreptul macazului, posibilitatea montarii in paralel a mai multor mecanisme conectate la acelasi dispozitiv de comanda, posibilitatea comandarii prin relee si prin butoane in paralel, nu se blocheaza, nu ia foc, nu conteaza daca legatura electrica ramane accidental facuta, nu oxideaza contactii, nu trebuie intretinute (unse, curatate, degresate, etc.), foloseste curenti mici pentru actionare, chiar si baterii sau acumulatori.
- Nu conteaza inaltimea (adancimea) la care trebuie sa lucreze montajul in raport cu suprafata dioramei. Axul de miscare se realizeaza la comanda in functie de inaltimea necesara.
- Mecanismul poate fi aplicat cu succes si la actionarea barierelor.

Pret 50 lei bucata (mecanism + electronica)

Actionarile se lucreaza numai cu plata in avans. Comanda se livreaza in 24 de ore de la data procesarii platii (pentru maxim 2 bucati). Costul livrarii se suporta de beneficiar!

Comandati la CONTACT
 
Modificare pret 45 lei plus taxele de expeditie

Avantajul acestui sistem este ca indiferent de inaltimea la care se afla linia fata de planul inferior al mesei dioramei, miscarea se transmite la fel.

Nu este nevoie de decuparea mesei ci numai o gaura de 2,2 mm este suficienta pentru transmiterea corecta a miscarii.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.