Vand locomotiva E95 BRAWA la scara H0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Doru

Well-Known Member
Trenulist
14 Februarie 2008
500
0
Cluj Napoca
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Cluj Napoca
Vand o locomotiva electrica tip E95 inmatriculare epoca III DR. Fabricatie BRAWA cod producator 0210. Este aproape noua, scoasa din ambalaj doar rareori si folosita ca model de vitrina.Nu are lumini, becurile nu-i functioneaza, dar pot fie inlocuite sau facut upgrade cu Led-uri
Modelul este deosebit de bine realizat fiind plin de detalii in zona boghiurilor. Este echipata cu 2 motorase electrice. Ambalaj original, manual de servis, intretinere si accesorii.
Aceasta locomotiva a fost luata in Uniuna Sovietica drept “dauna de razboi”. Mai tarziu, in urma unui acord intre RDG si URSS, unele dintre locomotive au revenit la Deutsche Reichsbahn la inceputul anilor 1950.
Si aceasta locomotiva E95 facea parte din lotul retrocedat si care anterior, era cu sediul in Silezia. Ca urmare, trei locomotive au fost reconstruite de catre atelierul de reparatii Reichsbahn Dessau si au fost utilizate in principal pentru transportul de marfuri grele

PRET 930 RoniContact TEL: 0744436564
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.