Vand locomotiva diesel H0e Liliput L142121 NOUA (neatinsa)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
89
-
La vanzare una bucata model locomotiva diesel D12 apartinand Zillertalbahn.

Modelul H0e (scara 1:87) epoca V este creatie Liliput noua, primele exemplare fiind disponibile abia la sfarsitul lunii trecute. Sasiul si rotile din metal, motor in 5 poli cu volanta, interfata digitala pentru decodor plug-in cu 6 pini, lumini triple plus girofar functional pe cabina. Am citit undeva ca in curand vor fi disponibile cuple System Kadee pentru aceste modele (NEM 355). Lungimea totala: 68 mm.

Conditie: modelul este absolut nou, neatins (locomotiva nu a fost nici macar scoasa din cutie; din acest motiv poza de mai jos este atat de neclara, am facut-o doar ca sa nu iasa discutii ca nu as fi in posesia produsului). Alaturi este si o poza de catalog.Conditii de plata: PayPal (nu locuiesc in Romania, prin urmare nu pot accepta plata ramburs).

Pret: 350 lei

Transport: gratuit.

Motivul vanzarii: "unwanted gift" cum spun englezii; pe romaneste, mosul nu m-a "nimerit" cu cadoul de anul trecut.
 
Am ocazia sa trimit un colet in Romania si ma gandeam sa trimit locomotiva in acel colet si apoi expedierea la cumparator sa se faca cu plata ramburs.

Astept PM de la cei interesati.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.