Vand locomotiva BR58 - Rivarossi

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

IonutTrif

Well-Known Member
Trenulist
22 Ianuarie 2016
1.040
3
Cluj-Napoca
YAHOO
ionuttrif
LOCATION
Cluj-Napoca
Locomotiva din seria BR 58, DB, Ep. III, produs de RivarossiAre ambielajul din metal, motor in 5 poli cu volanta, tractiunea se realizeaza prin intermediul osiilor de tractiune propriu-zise, interfata digitala cu 21 pini, port cupla tip NEM 362, tampoanele sunt din metal si sunt functionale, atat la locomotiva cat si la tender, sistem de cuplare apropiata intre tender si locomotiva, farurile/stopurile funtioneaza in functie de directia de deplasare, sunt realizate cu leduri cu lumina calda, se livreaza cu accesorii ce trebuiesc montate.

Acest model reprezinta o constructie complet noua, sasiul, cazanul si tenderul sunt realizate din metal. Locomotiva este pregatita pentru instalarea generatorului de fum, lungimea locomotivei : 213 mm.

Acest model reprezinta o locomotiva in 3 cilindrii, al treilea cilindru aflat sub cazan este reprodus cu intreg ambielajul, de asemenea osia cotita este reprodusa si functionala, ceea ce se poate observa sub model.

Locomotiva este noua, rulata de proba, pastrata in cutie/vitrina.

Pret vanzare 850 lei (pretul de lista pentru acest model este de aprox. 1350 lei) pretul este fix, nu se negociaza. Transport gratuit.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.