Vand locomotiva BR185 Roco digitala

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.673
642
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Conducerea Că’ilor Ferate "La Ursu" anunţ㒠scoaterea la vânzare a locomotivei electrice BR185 Roco din cadrul parcului de material rulant:

Surpriză’: aceast㒠simpatic㒠locomotiv㒠are... faz㒠lungă’, care se acţioneaz㒠cu F1!
Locomotiva se afl㒠la Că’ile Ferate "La Ursu" de trei ani şi a rulat numai când acestea au fost instalate, deci... nu prea des. Specialiştii din cadrul Departamentului Electronic㒠i-au montat decodor ESU LokPilot V3.0 DCC, obţinându-se foarte bune caracteristici electrice şi mecanice. Faza lung㒠este funcţional㒠deoarece decodorul are ieşirea AUX1, care se poate activa/dezactiva cu funcţia F1. Aceiaşi specialişti i-au dat adresa "185" şi i-au mă’rit timpii de accelerare şi de frânare, pentru un mai bun realism. Aceast㒠locomotiv㒠de marf㒠este foarte reuşit㒠atât funcţional cât şi vizual, atât datorit㒠unei foarte bune proiectă’ri & realiză’ri, cât şi datorit㒠unei foarte bune întreţineri şi a rulă’rii destul de sporadice.
Locomotiva are un motor central cu cinci poli înclinaţi şi dou㒠volante mari, care transfer㒠mişcarea spre toate cele patru osii prin dou㒠axe cardanice şi angrenaje cu melc şi roţi dinţate. Roţile de pe o osie sunt dotate cu cauciucuri de aderenţă’. La ambele capete locomotiva are mecanisme close-coupling cu locaşuri standardizate pentru schimbarea cuplelor, iar farurile sunt luminate cu LED-uri albe şi roşii.
în ceea ce priveşte rularea, locomotiva se deplaseaz㒠impecabil atât pe curbele R1 Fleischmann (raza 356.5mm) cât şi pe macazurile şi DKW-urile Fleischmann Profi-Track de la Că’ile Ferate "La Ursu".
Cutia şi accesoriile locomotivei sunt în stare excelentă’.
Cu decodor cu tot, Departamentul Economic al Că’ilor Ferate "La Ursu" propune un preţ de 500 lei, cu taxele de trimitere suportate de cumpă’ră’tor.
Se accept㒠şi schimbul cu o alt㒠locomotiv㒠electric㒠sau diesel, tot roşie, pe care s㒠scrie DB Cargo. Pe cât posibil, caracteristicile tehnico-funcţionale ar fi bine s㒠corespund㒠cu cele ale locomotivei scoase la vânzare, adică’... motor cu volante, mecanisme close-coupling, lumini LED etc.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.