Vand doua locomotive diesel digitale Roco H0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.677
644
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Datorita noilor tendinte spre modernizare & sonorizare, Conducerea Cailor Ferate "La Ursu" anunta declansarea unei noi etape de restructurari. Astfel, se scot la vanzare doua locomotive diesel digitale Roco, anume BR218 si OBB2048, ambele cu cutiile originale si prospecte. Ambele locomotive se prezinta in conditii excelente, deoarece sunt pastrate si rulate cu grija.

Locomotiva BR218 (nr.art.53460 - nu se mai fabrica) are motor plasat central, cu cinci poli inclinati, toate patru osiile angrenate, dintre care o osie cu cauciucuri de frictiune. Sasiul este metalic, iar carcasa din plastic este vopsita crem-visiniu. Detaliile boghiurilor si ale carcasei sunt de buna calitate. Cabinele nu au interioare. Farurile, trei albe si doua rosii la fiecare cabina, sunt luminate prin ghiduri de lumina de cate doua perechi de LED-uri warmwhite si rosu, montate de mine in locul becurilor originale. Am dotat locomotiva cu decodor ESU LokPilot V3.0 DCC si am setat adresa 21.

Locomotiva OBB2048 (nr.art.62824 - nu se mai fabrica), are motor plasat central, cu cinci poli si doua volante, toate patru osiile angrenate, dintre care o osie cu cauciucuri de frictiune. Sasiul este metalic, iar carcasa din plastic este vopsita orange. Detaliile boghiurilor si ale carcasei sunt excelente, iar in cutie se gasesc accesorii pe care nu le-am montat. Cabina are simulate partial tablourile de comanda si mecanicul. Farurile, trei albe si doua rosii la fiecare capat, sunt luminate de becuri. Locomotiva are din fabrica decodor Roco cu compensare de sarcina si cuple digitale.

Pret BR218 : 350 lei (negociabil)
Pret OBB2048 : 650 lei (negociabil)
Pachet BR218 + OBB2048 : 1000 lei + bonus vagon de marfa Fleischmann pe patru osii, cu cuple interschimbabile in coada-de-randunica Fleischmann Profi, Roco universale si Piko, avand ca incarcatura doua boghiuri de vagon modernisierungs Piko.

Locomotiva OBB2048 Roco s-a vandut, deci a ramas locomotiva BR218 Roco. Pentru a veni in intampinarea doritorilor, Conducerea Cailor Ferate "La Ursu" a decis includerea vagonului bonus in pretul locomotivei, deci pretul pentru pachetul BR218 Roco + vagon de marfa Fleischmann este 350 lei, cu taxele de transport suportate de catre cumparator.


Vagonul de marfa Fleischmann se pregateste de plecare spre noul proprietar.
Cat despre locomotiva BR218 Roco, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult cum arata impreuna cu "verisoara" ei BR216 Brawa, deci interesul meu in ceea ce priveste vanzarea ei incepe sa scada. Daca (mai) este cineva interesat, pretul locomotivei BR218 Roco este 300 lei cu decodor, respectiv 250 lei fara decodor, fara a fi incluse taxele de expediere


Vagonul de marfa Fleischmann si locomotiva diesel BR218 Roco au plecat la noii proprietari.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.