A se citi inainte de anuntul propriu-zis:
Mentionez ca pentru aceste vagoane scoase la vanzare asigur si transportul gratuit in Bucuresti si resedintele de judet si poate si in orase mai mici (contactati-ma sa vedeti care sunt acelea )
Pentru detalii dati un pm sau contactati-ma pe email : [email protected]
sau tel 0744332188
Vand 6 vagoane de calatori de tip Y ( scara TT ) produse de Berliner TT Bahnen.
Vagoanele sunt de urmatoarele inmatriculari, tipuri si culori:
2 vagoane de pasageri de tip AB adica clasa 1 si 2, in inmatriculare DR, culoare verde
2 vagoane de pasageri de tip AB adica clasa 1 si 2, in inmatriculare CSD, culoare verde
2 vagoane restaurant in inmatriculare CSD , culoare albastra
Vagoanele CSD au un fel de cuple ( tipul mai vechi ) iar vagoanele DR alt tip de cuple
( tipul mai nou)
Doua dintre vagoanele CSD au si iluminare interioara pe sistem analog ( un vagon de clasa 1 si 2 si un vagon restaurant).
Un vagon CSD de restaurant are doua scarite strambe (scaritele sunt din tabla si s-ar putea reface forma lor) iar un vagon DR are o zona mica (partea de jos a unei usi + scarita ââŹâ tot de plastic ââŹâ de sub acea usa ) deformata de o topitura.
Mentionez ca:
- nici un vagon nu are ambalaje de nici un fel; asa le-am cumparat, asa le vand
- eu nu posed sine TT; vagoanele au stat doar in vitrina ( doar de admirat); eu nu le-am rulat
( a nu se intelege ca nu au fost rulate vreodata)
Vagoanele nu le vand decat impreuna. Pret 150 RON.
Pozele reprezinta vagoanele mele :
vagoanele CSD clasa 1 si 2:
Vagoanele restaurant CSD:
Vagoanele clasa 1 cu 2 , inmatriculare DR:
Mentionez ca pentru aceste vagoane scoase la vanzare asigur si transportul gratuit in Bucuresti si resedintele de judet si poate si in orase mai mici (contactati-ma sa vedeti care sunt acelea )
Pentru detalii dati un pm sau contactati-ma pe email : [email protected]
sau tel 0744332188
Vand 6 vagoane de calatori de tip Y ( scara TT ) produse de Berliner TT Bahnen.
Vagoanele sunt de urmatoarele inmatriculari, tipuri si culori:
2 vagoane de pasageri de tip AB adica clasa 1 si 2, in inmatriculare DR, culoare verde
2 vagoane de pasageri de tip AB adica clasa 1 si 2, in inmatriculare CSD, culoare verde
2 vagoane restaurant in inmatriculare CSD , culoare albastra
Vagoanele CSD au un fel de cuple ( tipul mai vechi ) iar vagoanele DR alt tip de cuple
( tipul mai nou)
Doua dintre vagoanele CSD au si iluminare interioara pe sistem analog ( un vagon de clasa 1 si 2 si un vagon restaurant).
Un vagon CSD de restaurant are doua scarite strambe (scaritele sunt din tabla si s-ar putea reface forma lor) iar un vagon DR are o zona mica (partea de jos a unei usi + scarita ââŹâ tot de plastic ââŹâ de sub acea usa ) deformata de o topitura.
Mentionez ca:
- nici un vagon nu are ambalaje de nici un fel; asa le-am cumparat, asa le vand
- eu nu posed sine TT; vagoanele au stat doar in vitrina ( doar de admirat); eu nu le-am rulat
( a nu se intelege ca nu au fost rulate vreodata)
Vagoanele nu le vand decat impreuna. Pret 150 RON.
Pozele reprezinta vagoanele mele :
vagoanele CSD clasa 1 si 2:
Vagoanele restaurant CSD:
Vagoanele clasa 1 cu 2 , inmatriculare DR: