Vagonul in paragina din halta!(Macheta statica 1:87)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

theo

Well-Known Member
13 Septembrie 2007
443
3
Sf.Gheorghe,jud.COVASNA
LOCATION
Sf.Gheorghe,jud.COVASNA
Salutare tuturor,
Iaca am reusit sa mut ,,vagonul in paragina'' pe o linie moarta dintr-o halta. Aici se va odihni pina la adinci batrineti :D : 
Incearca sa intinzi mai bine cablul dintre cei doi stalpi de telegraf.

In rest, imi place mult lucrarea ta.
 
De acord ca de obicei cablurile atarna, insa totusi Vali are dreptate, cablurile atarna uniform cata vreme acolo firul ala sta un pic dezordonat.

Theo, e foarte simplu, nu stii tehnica de indreptat o sarma "la clanta"?

Se ia sarma, se verifica sa nu aiba bucle mici care s-ar rupe la faza a doua, apoi se trece pe dupa clanta usii si se trage rapid incoace si incolo de cateva ori: obtii o sarma dreapta!

Evident, tehnica nu functioneaza decat pentru sarmele din metal moale, nu si pentru sarme otelite!
 
Bun si atractiv ,apreciez conceptul unitar si ..umorul producatorului.Eu as fi pus si eternele dale de beton ,una doua...Dar e doar o parere subiectiva, de gust...[ ].
Personal parca vad tot intregul integrat intr- o viitoare diorama de mai mare dimensiune, iar partea de astazi ca sa zic asa, o vad in spatele unei gari provinciale,cu multe anexe mai mult [sau nu] functionale...Cladiri de beton paraginite, un camin de apa, doua cisterne innegrite,ceva stive de busteni si mormane de piatra lasate in voia sortii....