vagonas cu podeaua sparta

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

DAN C.F.R.

Active Member
25 Aprilie 2016
215
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Va salut!
Mi-a venit ideea sa ii montez unui vagonas cu doua osii o podea din material lemnos sens in care am folosit lemn de balsa, taiat cu un cutter la dimensiunea necesara.Ulterior m-am gandit ca ar fi interesanta varianta unui vagon cu podeaua sparta, prin care sa se vada osia.Urmeaza sa vopsesc podeaua si poate sa pun o incarcatura confectionata home made. :wink:

Va urez succes!
 
Arata bine podeaua si spartura e de efect.
Daca e sa ne raportam la realitate, nu stiu daca un vagon ce are o astfel de problema este lasat in serviciu, sa care ceva...
Tot pentru realism, desi poate fi discutabil in cazul unei astfel de avarii, am observat ca vagoanele pe 2 osii cu podea din lemn au un fel de aparatori in deasupra rotilor, probabil ca sa fereasca podeaua de umezeala si mizerii.
 
Salut Radule!
A fost doar o idee de moment, plecand de la confectionarea unei podele cat mai aproape de realitate, pe care am pus-o in practica in maxim 2 ore.Cine spune ca vagonul se mai afla inca in serviciu :?: :?: Nu prea mai poate circula pentru ca i-am scos tabla si este foarte usor. A avut ghinionul sa fie ales pentru experimente...sau poate norocul! Oricum la final va fi folosit ca vagon abandonat pe o linie moarta.Tabla respectiva poate fi montata din nou,dupa ce se taie partea unde trebuie sa fie gol, situatie in care ar putea fi functional, fara sa deraieze.
Ideea de baza este ca atat vagoanelor cat si altor constructii, ,, le sta bine cu lemnul! :wink: :wink: