Vagon SNCF pentru busteni, ep III

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

anghelson

Active Member
Trenulist
Am placerea sa va prezint un vagon SNCF destinat transportului de busteni si care este inscriptionat conform ep III. Vagonul este asamblat de mine de la zero, dintr-un kit de alama fotodecupata, produs de SMD Productions.
Am adaugat cateva elemente de detaliere la kitul original, si mai urmeaza inca alte cateva, odata ce voi finaliza si incarcatura de busteni. Va raman dator cu inca cateva fotografii, dupa ce adaug si bustenii.
Vreau sa spun ca placerea de a asambla un asemenea kit este pentru mine teribil de mare. De fapt, de cand mi-am descoperit aceasta pasiune, nu am mai cumparat aproape nici un produs de serie de la marile firme. Este adevarat ca si preturile kiturilor din alama fotodecupata sunt in general mari (ca sa nu spun foarte mari). Spre exemplu acest vagon a costat 95 euro + transport + diverse alte materiale, in total circa 125-130 de euro. Insa nivelul de detaliere si finetea fiecarei piese este pe masura. Indraznesc sa va intreb: ce parere aveti?
Toate cele bune.
 
@mmkelmen,

Multumesc pentru aprecieri.
Kitul l-am cumparat chiar de la producator. L-am comandat printr-un simplu mesaj
e-mail, am primit o proforma si am achitat-o prin transfer bancar. Din pacate, nu se ofera nici o alta varianta de plata. Mai am inca un kit (pe care l-am cumparat impreuna
cu acesta) si care este un vagon cisterna. Am luat 2 kituri odata pentru a minimiza cumva cheltuilile de transport si cele cu comisioanele bancare. Cred ca saptamana viitoare voi putea sa postez si poze cu cisterna.
Toate cele bune.
 
arata foarte bine, fara echivoc,asa cum arata orice kit de alama,insa depinde si de mana care il monteaza ,iar aici se pare ca ai doua maini drepte :|
 
@cosmin78,

Ce sa zic, multumesc pentru cuvintele de apreciere. Am fost nevoit sa fac o pauza (de aprovizionare) in proiectul legat de L45H si atunci am hotarat sa finalizez din lucrarile mai vechi. Apropos de L45H, cred ca va fi o mare surpriza felul in care se va rezolva motorizarea. Saptamana aceasta trebuie sa inceapa sa vina comenzile de componente si sper ca peste 2 saptamani sa ma apuc de teste...
Toate cele bune.