Vagon generator WG 550

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Electricul

Well-Known Member
Trenulist
20 Decembrie 2008
726
1
Satu Mare
LOCATION
Satu Mare
Stimati colegi pasionati, deschis si eu acest topic nou intrucat am discutat despre vagoanele wit acum o vreme si avand un drum la fosta mea "statie de domiciliu", adica Satu Mare, am facut cateva poze cu acest vagon generator electric WG 550 care se afla langa depoul de locomotive. Starea vagonului e destul de buna dupa cum reiese din poze, iar verificarea tehnica periodica, se pare ca i-a fost facuta si in 2008. Respect

 
A suferit in accident acum cativa ani la Baciu Triaj. Din cauza impegatului, care nu a schimbat macazul, acesta a intrat direct intr-un marfar. Locomotiva din cauza e 82-0464-6. Nu numai ea a fost ranita, ci si un vagon de calatori, acesta se afla in spatele garii Baciu Triaj.
 
Azi in capatul trenului A1833 (Bobina) era atasat un vagon WG500. Eu nu l-am putut prinde din pacate, dar l-am sunat pe Csaby din Salonta sa iasa in gara. Acum m-a sunat si mi-a zis ca a pozat vagonul, iar numarul lui este 076-1, adica WG-ul din Satu Mare.
 
Si eu am vazut vagonul joi, 14 mai cand ma indreptam spre Satu Mare, si tot la Salonta am vazut acest vagon atasat la acceleratul de Iasi, dar nu i-am vazut nici eu numarul. M-am intristat intr-un fel cand am aflat ca e vagonul din Satu Mare. Oare va mai reveni? sau ca orice altceva interesant va disparea pe vecie. Ciudat
Respect :(
 
Interesanta poza, si am verificat-o cu cele facute la depoul Satu Mare si spre surprinderea mea nu prea corespund, sa fie oare vagonul de la Cluj sau cedl satmarean inversat, adica poza facuta celeilalte parti. Sa vedem. Voi face si eu un drum pana la depoul Arad pentru a ma convinge.Respect
 
Nu degeaba am zis ca acest vagon WG550 e cel care a fost si la Satu Mare :roll:

In primul tau mesaj apar cateva poze despre vagonul din Satu Mare. Numarul vagonului este 076-1.
Vagonul pozat de CsabyRR la Salonta e si ala 076-1.

Mai crezi ca nu e acelasi vagon? :roll:

Te rog sa nu mai postezi prostii. Ceea ce scriu eu nu e gluma, nu e prostie, ci e o informatie bine-gandita, nu degeaba am scris ca vagonul e cel din Satu Mare. :idea:

Later edit: pozele lui CsabyRR 
Stimate Pisti, inseamna ca e vagonul satmarean, greseala mea si supararea mea. Multumesc pt informatie. Respect, nu e nici o problema.
 
Daca tot vorbim despre vagon generator, au mai existat si alte tipuri de vagoane generator, sau prototipuri( cum se poate zice ca este si acesta ), care este scopul pentru care au fost ele construite, remorcare sau alimentare cu tensiune/curent a vagoanelor de calatori/marfa/WIT? Ce tip de motor au,si alte date constructive,daca se pot gasi ( eu presupun ca ar fi un Maybach Mb 836,insa nu sunt sigur de asta) 8) multumesc .
 
CFR Marfa are un generator pentru cuseta RO LA dintr-un G.
 
Electricul a spus:
Stimate Pisti, inseamna ca e vagonul satmarean, greseala mea si supararea mea. Multumesc pt informatie. Respect, nu e nici o problema.

Nu e nicio problema, se intampla :wink: Imi cer si eu scuze.
andrey a spus:
au mai existat si alte tipuri de vagoane generator, sau prototipuri

Vorbesti de astea?@Dan TM: Marfa nu are doar un singur vagon WG200, are mai multe. Nici nu mai stiu cand, in Oradea am vazut WG200-03.