URGENT! Vand BR 18.3 LILIPUT H0-SUPER OFERTA!

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

shikanne

Well-Known Member
Trenulist
29 Ianuarie 2008
574
0
53
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
M-am hotarat sa vand BR 18.3 LILIPUT, achizitionata recent (3 sapt. in urma) de la Doru, de aici de pe forum, deoarece am ajuns la concluzia ca nu ma reprezinta. Imi place aceasta locomotiva dar nu in mod deosebit. A functionat inainte si inapoi aprox. 15 minute.

Este o locomotiva foarte bine detaliata, cu destul de multe accesorii de montat, motor in 5 poli asezat in tender, lumini albe in functie de sensul de mers, tractiune pe 2 osii, 2 cauciucuri pentru o mai buna aderenta pe 2 roti, pregatita pentru montarea unui generator de fum (recomandat de producator - SEUTHE), deasemenea are priza pentru digital cu 8 pini si aici producatorul recomanda decodorul LENZ .

Locomotiva se vinde asa cum arata in poze, fiind noua-nouta, fara rodaj facut, si binenteles “bonus decodor LENZ-SILVER(decodor recomandat) si cei 2 mecanici”.

Pret: 700 lei - pretul cu care am achizitionat-o eu fara decodor si cei 2 mecanici.
Pentru detalii rog contact pe PM.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.