Trenuri in Serbia

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

alexalexustm

Member
27 Mai 2009
31
0
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Poze din Belgrad - 29 august 2010


Tramvaie Tatra KT4YU: ( De mentionat ca in data in care am fost eu, toate tramvaiele aflate in circulatie erau de acest tip. Poate toate tramvaiele lor sunt asa. In Belgrad, calea de rulare este cu ecartament ingust - 1000mm )
Cateva poze din gara

Un rapid cu destinatia ZagrebInternationalul de BucurestiO rama electrica la rang de personal

Un rapid sosind din directia Bar

Rampa de urcare pentru masini in vagoane special destinate (Spre seara, vagonul pentru transportul autoturismelor a fost atasat rapidului de Bar ( Linia se termina la Bar, insa de acolo pe sosea se poate ajunge in cunoscuta statiune Budva, unde este plin de romani, mai ales de cei din vestul tarii )Un automotor cu rang de personalTren personalUn vagon ceva mai vechiLocomotiva Diesel tractand personalul la peronCeva placa comemorativaRamasitele unei cladiri din timpul razboiului cu americaniiCateva exponate in Parcul Cetatii BelgradIar pe final 2 poze de la meciul interesant pe care l-am vazut la sarbi: OFK Belgrad - Partizan Belgrad ( echipa cu o galerie foarte tare :cheers: )

The End !
 
Am fost si eu de curand la Belgrad si am fost socat sa vad ca in triaj toate vagoanele erau pline de graffiti.Din pacate nu am avut camera cu mine asa ca nu am fotografii.