Poze din Belgrad - 29 august 2010
Tramvaie Tatra KT4YU: ( De mentionat ca in data in care am fost eu, toate tramvaiele aflate in circulatie erau de acest tip. Poate toate tramvaiele lor sunt asa. In Belgrad, calea de rulare este cu ecartament ingust - 1000mm )

Cateva poze din gara
Un rapid cu destinatia Zagreb

Internationalul de Bucuresti

O rama electrica la rang de personal

Un rapid sosind din directia Bar

Rampa de urcare pentru masini in vagoane special destinate (Spre seara, vagonul pentru transportul autoturismelor a fost atasat rapidului de Bar ( Linia se termina la Bar, insa de acolo pe sosea se poate ajunge in cunoscuta statiune Budva, unde este plin de romani, mai ales de cei din vestul tarii )

Un automotor cu rang de personal

Tren personal

Un vagon ceva mai vechi

Locomotiva Diesel tractand personalul la peron

Ceva placa comemorativa

Ramasitele unei cladiri din timpul razboiului cu americanii

Cateva exponate in Parcul Cetatii Belgrad

Iar pe final 2 poze de la meciul interesant pe care l-am vazut la sarbi: OFK Belgrad - Partizan Belgrad ( echipa cu o galerie foarte tare :cheers: )

The End !
Tramvaie Tatra KT4YU: ( De mentionat ca in data in care am fost eu, toate tramvaiele aflate in circulatie erau de acest tip. Poate toate tramvaiele lor sunt asa. In Belgrad, calea de rulare este cu ecartament ingust - 1000mm )

Cateva poze din gara
Un rapid cu destinatia Zagreb

Internationalul de Bucuresti

O rama electrica la rang de personal

Un rapid sosind din directia Bar

Rampa de urcare pentru masini in vagoane special destinate (Spre seara, vagonul pentru transportul autoturismelor a fost atasat rapidului de Bar ( Linia se termina la Bar, insa de acolo pe sosea se poate ajunge in cunoscuta statiune Budva, unde este plin de romani, mai ales de cei din vestul tarii )

Un automotor cu rang de personal

Tren personal

Un vagon ceva mai vechi

Locomotiva Diesel tractand personalul la peron

Ceva placa comemorativa

Ramasitele unei cladiri din timpul razboiului cu americanii

Cateva exponate in Parcul Cetatii Belgrad

Iar pe final 2 poze de la meciul interesant pe care l-am vazut la sarbi: OFK Belgrad - Partizan Belgrad ( echipa cu o galerie foarte tare :cheers: )

The End !