Trenul copiilor Budapesta

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dimitrov

Well-Known Member
Trenulist
26 August 2007
590
6
Salutare, de pe plaiuri să’celene (bă’cifă’lene) "tuzonix".....mulţumesc pentru film..... Doresc amă’nunte despre acest trenuleţ budapestan al copiiilor! Dac㒠aveţi informaţii (amplasare, lungime, traseu, vagoane, etc), v㒠rog....Åži mai am un "offfff".....cum mama ei de treabă’, la unii se poate ?
 

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
A fost pus cu mai multa vreme in urma in vanzare si un dvd cu filmul care descrie acest tren din Budapesta. Ideea a fost aceea de a avea o linie ferata intretinuta de pasionatii de varsta frageda, linie perfect functionala. Evident, in posturile unde se impun anumite responsabilitati, personalul este adult. In rest, intretinerea si atmosfera este intretinuta de feroviari de toate varstele. Traseul este considerat de altfel una dintre atractiile tursitice ale zonei.
 

tuzonix

Member
27 Iulie 2009
32
0
brasov
LOCATION
brasov
Pe linkul postat de radu161, gasiti mai multe detalii despre trenulet.
Multumesc Radu 161

http://www.gyermekvasut.hu/english/chrw_home.php
 

dimitrov

Well-Known Member
Trenulist
26 August 2007
590
6
.....din 1948.....Bravo lor ! Åži cât㒠linie îngust㒠aveam noi în acel an !!! Mi-aduc aminte de, hai să’-i zic "palida replică’" de la Satu-Mare, din "Gră’dina Romei" - parc㒠aşa se numea parcul din faţa gă’rii - unde între gardul parcului şi gară’, tră’gea la peron "juji" pentri direcţia Negreşti-Oaş - Bixad...... Ooooo, amintiri din copilă’rie!!! Mulţumesc pentru informaţii.
 

Zsoe

Active Member
Trenulist
13 Mai 2012
61
28
Targu Mures
LOCATION
Targu Mures
Asa cum scria Radu161, site-ul oficial al Gyermekvasut din Budapesta este http://www.gyermekvasut.hu, unde gasiti multe informatii despre istoria caii ferate, materialul rulant folosit si altele, insa si pe pagina web a revistei Indohaz gasiti mai multe articole despre Gyermekvasut. Chiar luna trecuta a aparut un articol interesant relatata de o persoana, cine a participat la cursurile de formare profesionala organizata de Gyermekvasut (special pentru copii).
 

floo

Active Member
22 Martie 2008
126
0
Cluj/Oradea
LOCATION
Cluj/Oradea
Fotografii din anii '50 şi '60, de pe foarte utilul www.fortepan.hu ;)


Mai multe? Simplu - o că’utare dup㒠"Gyermekvasút": http://www.fortepan.hu/?view=query&lang=hu&q=gyermekvasut