TRAIN DELIVERY

Trebuie sa recunosc ca am fost , am vazut ca era o mare de oameni la concertul Corinei Chiriac :lautar: :aplauze: .... si am bazut bere Azuga pentru prima data in viata . Nu mi-a placut ! :-D
Cu ocazia asta la peron am avut ocazia sa vad o locomotiva Bombardier MAV. Absolut bestiala masinaria , chiar daca unii zic ca arata ca o cada intoarsa. Un monstru de fier !

O singura obiectie am , pe peretele garii puteau sa faca acel grafitti cu locomotiva la peron, era in tema cu locul. Nu s-a gandit nimeni.

Am intrebat si eu politistii care au vegheat la siguranta publica daca a fost taiata alimentarea din catenara. Raspunsul a fost afirmativ insa "artistii" habar nu aveau, deci putea sa fie putea sa nu fie, probabil vedeam un "curentat" .

Nu va inteleg de ce plangeti dupa vagoanele alea, ruginiturile alea fara geamuri , fara nimic din ce poate sa fie folositor , oricum ajung la fier vechi si nu putem sa facem nimic , fara suparare.

Deci Gam3, ai fost la Bucuresti... Bravas natiune...
Eu m-am nimerit pe acolo intamplator si nu mi-a parut rau. Din fericire am prins un chill-out rock la scena, cu tente etno (a la Corvus Corax), locomotiva se vopsea sub ochii mei, oamenii la peron erau aproape terminati... adica finalizat ...

KB-ul era suparat pe subcultura grafitti, mie mi-a placut insa ce faceau oamenii aia... Ce nu mi-a placut a fost ca podeaua la vagonul sanitar (de transport sanitar) era periculos de varza si daca nu erai atent...Yuhuuuuu...ajungeai pe undeva sub vagon...

Un eveniment care a contat totusi ...
Multumim Gam3 pentru pozele facute cu aparat foto, nu ca mine cu telefonul de imi este si rusine sa le vad acum ca le-am vazut pe ale tale ;-P

Un alt eveniment neasteptat desfasurat intr-un decor drag noua: o parada a modei desfasurata pe placa turnanta a Depoului din Sibiu.
Program Feeric Fashion Days, sambata, 29 iunie 2013:
17.00 Prezentare de mod㒠Cristian Samfira– Depoul CFR.