Tractoarele mele

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

ALX

Well-Known Member
Trenulist
25 Octombrie 2016
815
719
Arad
YAHOO
alex2_ar
LOCATION
Arad
Salutari
Deoarece am o oarecare legatura cu domeniul tractoarelor, m-am pricopsit si eu cu niste machele la scara 1:32 si la 1:25:

Fendt 936 Vario de la Siku:

Zetor forterra 12441:Si la final modelul la 1:24
Este un zetor 25A din tabla, nu am crezut ca se mai fabrica asa ceva, ultima oara am avut din astea pe vremea copilariei, modelul este tare fain facut si are cutie de viteze si abreiaj FUNCTIONALE si merge cu ajutorul mecanismului care se trage cu cheie :)

 
Sa stii ca modelul zetor 1-24 imi place mult.Mai posteaza modele clasice,adica pana in anii55-65...[Ca sa copiem clasificarile de young-timer auto.].Daca ai modele mici 1-87,1-120 [TT], nu ezita sa le arati.Am un tractoras Renault ,cred ca 1-87,era la benzinarie si nu am rezistat l-am luat ,i-am aruncat clema de breloc si l-am parcat la trotuarul micii gari ...
 
Modele mici din pacate nu am :(
 
Eu modelele zetor le am direct de la reprezentanta zetor in romania.
 
fendtu e din franta ca suvenir :)
Zetoru cand lam primit tare m-am bucurat, mai ales ca e cu cheie si cu schimbator de viteze si cutie manuala functionale, daca stii spune-mi te rog ce utilaje se mai pun in spatele la 25A ca ma duc des la reprezentanta si sa stiu sa mai comand ;-) , dar imi place si cum arata forterra asta nou. 8)
 
ada linku sa vad. Eu de la reprezentanta le primesc gratis :D
 
@Montalbano ,
Tractoare mici la 1/87 ofera Siku .Eu am doar doua (vezi la colectia mea auto).Dar intentionez sa mai achizitionez.Vor sa mai scoata diferite pe piata.Si sunt foarte ieftine (si din metal-plastic).
 
Am gasit accesoriile, is faine.