Toronto Streetcar

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

catalin

Well-Known Member
24 Aprilie 2007
2.885
105
Bucuresti
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Bucuresti
Tramvaiele TTC fac parte cu siguranta din categoria "functioneaza, ce mai conteaza cum arata". Le-as considera un fel de Pontiac Aztek al vehiculelor de profil. Te uiti, seamana cu ceva, dar greu iti dai seama cu ce.

Cea mai mare retea de tramvai de pe continentul nord-american foloseste aceste doua tipuri de vehicule (in fapt e doar unul, in variantele simpla si dubla). Informatii despre ele se gasesc cu duiumul pe net, nu are rost sa va mai scriu eu. O simpla cautare dupa "Toronto Streetcar" va duce catre situri intregi cu informatii si imagini. Mergand cu ele mi-am adus aminte de o dicutie aici pe forum despre culoarea galben "mar stricat" a unor tramvaie din Bucuresti sau despre faptul ca cineva se plangea ca nu stiu ce mocheta e deja rupta. Uite ca in case mult mai mari mocheta lipseste cu desavarsire si de multe ori lasa loc ruginii. Abia in august acest an TTC primeste primele rame (sunt deja in probe) mai de Doamne-ajuta. Pana atunci metropola se foloseste de asa ceva. Unitatile duble sunt construite intre 1987-1988 iar cele simple intre 1977 si 1981. AC-ul e montat abia in 2006...

Unitati simple:Unitati duble: