Tanc de lupta Leopard II A5

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Endo_ro

Well-Known Member
Trenulist
28 Octombrie 2016
662
0
Bucuresti
trenulete.cabanova.com
WEBSITE
http://trenulete.cabanova.com
LOCATION
Bucuresti
Salutari tuturor colegilor de forum,

Am aplicat o noua formula matematica:
Eu + vizita Rally = Tanc RC (chipurile pentru fiul meu de 1 an si 3 luni):mrgreen:
De mirare a fost faptul ca piciului chiar ii place jucaria si se tot holbeaza la ea. Mai trage de ce poate si imi explica faptul ca are multe roti. :aplauze:Prima impresie este foarte buna. Tancul functioneaza spre 30 minute/incarcare acumulator. Acumulatorul a fost incarcat aprox 2 ore. Comparativ cu alte jucarioare RC mi se pare rezonabil. Poseda doua lumini galbene frontale si doua rosii pe spate, ce se aprind in functie de directia de mers. Are suspensii independente pe fiecare roata, cu exceptia celei motoare si prima (imi cer scuze dar nu cunosc termenii desi am avut tanchisti prin familie) :p
Interesant este faptul ca tancul poate fi programat. Se stabilesc operatiunile de efectuat si apoi executa tot ce a fost memorat. Are si o functie DEMO pe care nu am probat-o inca. Presupun ca demonstreaza de ce este in stare.
M-a impresionat pozitiv calitatea detaliilor, raportate la pret. Are si ceva decaluri dragute de aplicat, iar vopseaua de camuflaj este multumitoare.
Mi se pare mult mai provocator decat o masina. Comenzile sunt mai complexe. :-| Merge inainte / inapoi, stanga/dreapta cu o senila, stanga dreapta cu ambele senile fata/spate (intoarcere rapida), mers inainte/inapoi rapid, turela stanga/dreapta, tun sus/jos. Cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva este ca tunul trage proiectile (a se citi bilute) cu aer comprimat. Pe probate ajunge la 30 m. Si este asa de rapid ca abia le vezi la aterizare. Eu am tras 3 si am recuperat 2 dintre ele. :razz:

Postez si doua filmulete, din pacate fara sonor. Nu ca ar avea sunet acest model, insa se aude frumos motorul lui.
Pe viitor ma gandesc la modelele cu sunet, fum si chiar aruncatoare de flacari. Dar sa mai creasca pustiul :D

Toate cele bune tuturor !