DIN Multimouse a curs bere sau PE Multimouse a curs bere?

Lasand acum gluma la o parte, conductivitatea electrica a lichidelor (mai mare sau mai mica, dupa natura lichidului respectiv) poate sa cauzeze aparitia de scurtcircuite in dispozitivele electronice udate.
Nu-i prea off-topic sa povestesc ca asa am patit eu cu telefonul mobil, la Mare, cand un val mai puternic a ajuns pana la el. Apa marii, care este un electrolit excelent datorita sarii dizolvate, a scurtcircuitat IMEDIAT tot telefonul. Dupa vreo doua zile de lasat la uscat parca a inceput sa mai miste, dar nu si-a revenit 100% decat atunci cand l-am dus la o firma de reparatii de profil din Oradea, unde a beneficiat de nustiuce tratamente cu nustiuce substante care au inlaturat toate reziduurile si (cred ca) au regenerat cumva traseele afectate de electroliza (curent electric + electrozi metalici + electrolit = electroliza, cu tot ce deriva de aici).
Deci eu zic sa demontezi cat poti de repede Multimousele, sterge-l cat poti de bine si... mergi cu el la o firma de reparatii telefoane mobile, sa-l curete.