SUA - Delaware River Railroad NJ

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

CristianG

Well-Known Member
Trenulist
10 Iunie 2014
257
19
RO & US
LOCATION
RO & US
Excursiile de-a lungul raului Delaware au loc sambata si duminica, in timpul verii; garnitura pleaca din Phillisburg New Jersey si urmareste cursul raului aproximativ 15 – 20 km.
Pe langa calatoria cu un tren tractat de o locomotive cu abur, care este in sine o atractie, pentru a capta atentia celor mai mici, sunt organizate si excursii cu tema (trenul opreste in diferite locuri amenajate - de Pasti pentru “egg hunt”, labirinturi in lanuri de porumb sau, in timpul Craciunului, excursii cu “Polar Express”).
Garnitura este compusa din locomotiva cu abur, cateva vagoane de calatori si un vagon caboose:
 
Locomotiva New York Susquehnna nr. 142 este clasa SY 2-8-2 Mikado (141.000) este construita in 1989 de firma “Tangshan Locomotive Work” din China. Este printre ultimele locomotive cu abur construite in serie in lume. Arhitectura generala are la baza locomotivele japoneze clasa JF6, care la randul lor au fost inspirate de locomotivele construite de ALCO in anii ’20 si care au facut serviciu in Corea.
 
Vagoanele de pasageri sunt foste vagoane de navetisti ale Long Island Railroad, construite in anii ’50 si restaurate in anii ’90:
 
Vagonul caboose BDRV nr.595 (Belvidere & Delaware River Valley) este constructie metalica sudata, cu cupola centrala:
 
Si un scurt film cu plecarea in cursa:

https://www.youtube.com/watch?v=VYiIJAMhWdM&feature=youtu.be

(filmul si parte din poze apartin lui "bavareze" membru al forumului).