http://www.realitatea.net/circulatia-trenurilor-spre-si-dinspre-estul-tarii-se-desfasoara-pe-ruta-ocolitoare-chitila-buciumeni-mogosoaia_652332.html
Gabi_Todoran a spus:http://www.realitatea.net/circulatia-trenurilor-spre-si-dinspre-estul-tarii-se-desfasoara-pe-ruta-ocolitoare-chitila-buciumeni-mogosoaia_652332.html

De acum, cand se strica o locomotiva si vine una de ajutor, fugitiRomania online a spus:Locomotiva care s-a ciocnit cu trenul accelerat în Bistriţa-Năsăud a sărit de pe şine
Accidentul feroviar care s-a produs la intrarea în satul bistriţean Romuli s-a soldat cu patru răniţi, potrivit unor martori oculari care au sunat la 112, iar locomotiva care s-a ciocnit cu trenul accelerat a sărit de pe şine, potrivit primarului din Romului.
Un grav accident feroviar s-a petrecut pe calea ferată care leagă Salva de Vieşu, trenul accelerat care circula pe ruta Timişoara - Sighetu Marmaţiei ciocnindu-se de o locotomotivă care mergea dintre Sighetu Marmaţiei spre Salva. Accidentul s-a petrecut la intrarea în satul Romuli.
Patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud au fost trimise la locul accidentului. Primarul comunei Romuli, Ioan Moniţa, a declarat că s-a deplasat cu toate echipajele de intervenţie pentru situaţii de urgenţă din comună la locul accidentului.
"Locomotiva este sărită de pe şine, trenul, nu. Nu ştiu ce s-a putut întâmpla. Am găsit un bătrân lovit mai grav la cap, are o plangă de 6-7 centimentri, i-am dat noi primul ajutor, dar am înţeles că mai sunt încă trei persoane rănite. Le căutăm acum prin tren. Calea ferată e blocată, nu cred că se va putea debloca mai repede de trei-patru oreââŹÂ, a spus Moniţa.
macleod a spus:Sa multumim din inima primului marinel al tarii si vasnicilor lui mateloti, cu dedicatie muzicala (parazitii - de ziua ta, binenteles varianta necenzurata).
karpaty a spus:-Bucuresti-Galati trenurile circula prin Urziceni mai putin unu care circula prin Ploiesti
mai sunt si altele dar cam asta am considerat ca ar fi mai importante..........
Trebuie să facă o revizie exterioară a trenului
Ă Ĺži lista cu ââŹĹtrebuieââŹÂ continuă la nesfârşit:...să schimbe corect macazele la intrare în gară
Trenul 1896, treci pe directă la Balş!ââŹÂ, transmite prin staţie impiegatul de la Balş, anunţând astfel că e liberă calea şi că nu trebuie schimbat macazul
Afară s-a întunecat deja şi trenul a început să alerge tăcut, ţinându-şi de urât cu un pufăit răcnit, de intensitate crescândă, provocat de piciorul fin al Danei care apasă pe pedală.
Folosim cookie-uri esențiale pentru a face acest site funcțional, și cookie-uri opționale pentru a îmbunătății experiența ta.