Statie de beton home made

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

home_made

Member
30 Decembrie 2010
24
0
Brasov
LOCATION
Brasov
Un alt proiect inceput pentru viitoarea mea diorama va fi si o statie de beton ELKON home mede, modelul de inspiratie va fi asta cu un singur siloz :Si voi mai folosii cateva elemente de detaliu si din pozele urmatoare pentru zonele care nu se vad din acel unghi din prima poza .Urmatoarele poze nu seamana cu prima poza din proiectul meu dar sper sa ma ajute cat de cat . Poate dau idei si la alti colegi de aici .

Evident scara o sa fie 1/87 pe cat de mult posibil ,Spun pe cat de mult posibil pentru ca am doar niste poze gasite pe internet . De aratat la final mai vedem noi ce si cum . Incerc sa o fac cat mai realistic cu putinta . Am reusit sa finalizez un container tip birou cu dimensiuni reale de L4000mm x l2450mm x h2500mm ,dimensiunile containarului sunt reduse la scara 1/87 .
Materialele din ce este facut containerul este: furnir de 0.5mm , plastic transparent pentru geamuri recuperat de la ambalajul unei machete , si bete de chibrit lungi de aproximativ 100mmx 3mmx3mm .

Mai ramane vopsirea lui si gata .

Am mai construit si schela silozului din pistoanele de la siringi de 1ml pentru insulina , scobitori , si baza din parchet laminat de 8mm ,

Dimensiunile bazei sunt de 50mmx50mm si inalta de 8mm .
Cei 4 piloni principali au lungimea de 85mm fiecare avand o talpa rotunda de 9mm si grosime de 1mm . Dametrul la piloni este de 4mm dar taiat pe sectiune arata ca un + . Elementele de legatura intre cele 4 picioare sunt din scobitori cu sectiunea rotunda de 2mm . Toata constructia o voi face din materiale sau resturi la care nu se asteapta nimeni :) Dar cred ca asta nu este o noutate pentru cei experti in asa ceva .
Va urma ...