Statia CFR Ditrau H0 scara 1/87 marca Wittman

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

wittman40

Well-Known Member
24 Ianuarie 2011
379
2
Arad - Satu Mare
LOCATION
Arad - Satu Mare
Statia CFR Ditrau H0 scara 1/87, este o macheta cu 5 cladiri care se naste in mainile mele. Cladirile le desenez in Photoshop de data acesta fiindca am de lucrat cu poze si e mai usor decat cu mana. Am facut primele doua cladiri, la al doilea mai am de muncit pe desene.


 
Primul pas, in cincinalul urmator, (cinci luni de munca) voi lucra pe Statia CFR Ditrau jud. Harghita la scara 1/87. O iau din capatul din stanga la dreapta incepand toaleta garii, iata planurile:


 
Am uitat sa fac poza si din partea peronului asta este cand te grabesti sa nu te ia cei de la gara asadar am fost nevoit sa desenez din filmuletele gasite pe net cele trei geamuri.
 
Si eu care ma laud cu un gard... :oops:
Felicitari, mai ca se simt mirosurile specifice cand ma uit la "baraca". :D
 
Multumesc, am reusit sa trec intr-o alta treapta cu modelismul, am invatat foarte mult, dar mai am foarte mult de invatat, eu spun ca e macheta mea cea mai reusita pana acuma, cred ca e cea mai mare lauda primita pana acuma. DARKSHADOWRO MULTUMESC! O sa mai pun cateva poze dar nu mi-a primit restul pozelor. Pe Facebook am pus mai multe poze.