Start Set digital de la lROCO sau TRIX

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sorin1234

New Member
3 Noiembrie 2008
9
0
lugoj
LOCATION
lugoj
Buna,
As vrea sa achizitionez un start set digital si trebuie sa aleg intre modelul 51236 de la Roco si 21501 de la Trix. Vreau sa va dati cu parerea: care ar fi mai ok? cu care v-ati mai jucat? ce avantaje/dezavantaje au fiecare?
Pretul e cam la fel pentru amandoua.
Mai jos gasiti linkurile de la producatori:
51236 ROCO:
http://www.roco.cc/index.php?id=104...=&spur=&merkmale=0&detail_artikelnummer=51236
21501 TRIX:
http://www.trix.de/produkte/fronten...=&sNeuheitenSpur=&fromSLIMSITE=&wishednumber=
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Multumesc.
 
Salut sorin1234
Eu personal am trcut la actionarea digitala prin achizitionarea unui set Roco. Nu acelasi pe care l-ai indicat tu, dar centrala si Multimouse-ul sunt aceleasi. Sunt foarte multumit de el. Isi face treaba bine si nu este greu de utilizat. Din pacate nu iti pot da sfaturi in a alege Roco sau Trix, fiindca nu am avut Trix si deci nu pot face o comparatie intre cele doua. Cred ca ar trebui sa iei in consideratie sfaturile celor care au avut prilejul sa le compare pe amandoua. Deci tot ce pot eu sa-ti spun este ca daca vei cumpara Roco nu vei lua un lucru prost.
Cu stima,
CotyRC6
 
Eu as lua Roco, dar nu acest set, de fapt niciun set cu Br 218. Daca tot dai banii pe un set cumpara un set care are prima cifra 4 ( 41268 , 41269, 41270 , 41272, 41280, 41281 etc. ) toate acestea sunt OK.

Detin ambele statii digitale, Roco este mult mai usor de utilizat.
 
Salutare Sorin 1234 !Parerea mea e tot Roco , dar am lok asemanatoare cu modelul din setul Trix pe scara TT ,dar lok pe analog ,nu digitala si e tare simpatica la rulare.In fine, poate ramai la epoca V ...
Daca banii te influenteaza in alegere,Roco e mai ieftin.Nu stiu ce sa zic :roll:
 
hmm, ambele au sine cu terasament; daca vrei diorama, ar putea fi o problema; daca vrei pe covor, e ideal.

Trix nu stiu cum este, roco e fain. Personal consider ca BR218 nu ar trebui sa lipseasca din colectia nimanui, dar e o parerea personala.