Standardul romanesc de module: RELOADED

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
buna,
am fost si eu la o expozitie de modelism la arad si sincer nu m-ar fi deranjat sa vad doua diorame chiar si mai mici in locul uneia gigantice

asta se poate face cu placere pe scari diferite, pe langa diorama modulara pe H0 si una sau mai multe pe N sau TT sau de ce nu Z sau chiar T... insa atentie cand respirati daca e pe scara T! :D

la modul serios, diorama modulara "gigantica" are un mare avantaj: pe ea poti rula trenuri realiste de 4-5 metri lungime, ceea-ce nu-si permite mai nimeni intre cei patru pereti ai locuintei sale! in plus, asa cum spunea si Radu, la un modul de linie nu se pune nici o problema intre digital si analog.

aceasta este in mare parte valabila si la modulele/segmentele de gari sau bransamente industiale; la noi in FREMO se merge 100% digital insa comenzile macazelor merg de la gara cu zeci de macaze si pupitru de comanda copie a celui real la 1:1 (KA-Durlach a lui Olaf) la comenzi manuale ale macazelor prin parghii, si asta nu e o problema atata timp cat exista operatorii necesari. In sNs se circula fie analog, fie digital, si aici comenzie garilor sunt ca la FREMO, complet separate de alimentarea sinelor.