soft gratuit pentru proiectare traseu

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Mulţumesc frumos,
Destul de intuitiv, adic㒠nu l-am dezinstalat de nervi dup㒠10min.
Interesant, mai studiez...

Linkul, aşa cum l-ai pus tu, d㒠eroare 404

http://www.scarm.info/index_en.html aşa merge!
 
Da se pare ca da eroare...
incercati asa:

www.scarm.info

Sunt pe pagina din link tutoriale chiar si video.
Bafta!
 
sincer mi se pare cam tembel, ma enerveaza la culme modul de dispunere al bucatilor de sina
sau poate sunt obisnuit prea mult cu raily si inca ceva asemanator, care mi se pareau amandoua muuuuuuuuuuult mai intuitive
dar macar asta e gratis
 
Folosesc SCARM de cateva luni bune, dar pentru ca e constant in dezvoltare mai are cateva minusuri (descoperite de mine pana acum):
- Daca vreti sa creati un traseu pe 3 nivele ( +1, 0, -1) trebuie ca nivelul 0 sa-l elevati de la inaltimea lui -1 + n milimetri (ex 100). Adica nivelul 0 sa fie la inaltimea de 100 mm, +1 = 200 mm, si -1 la 0.
- Lungimea sinelor puse in panta nu e calculata cum trebuie, nu face diferenta intre plan inclinat si plan drept ( au aceiasi lungime).

In schimb, pe langa ca e gratis, scot update-uri constat: au pus recent posibilitatea de modelare a cladirilor, semnalelor si diferiti arbori sau copaci.
 
ati descoperit voi in softul asta vreo chestie de copy/paste sau drag'n'drop pe care nu am descoperit-o eu pana acuma ? aici ma enerveaza la culme si de aia prefer sa folosesc altceva (oricum, mai mult informational decat sa si salvez si sa continui data viitoare)
 
Selectezi sectorul (se inroseste)
In meniul EDIT Select section (sectorul selectat se innegreste )
Apot Paste sau Ctr V si supa 2-3 sec sectorul selectat initzial se inroseste din nou.
Cu alte cuvinte Paste se face peste linia initziala. Cu Ctr apasat il potzi muta cu mouse-ul.
Indicat ar fi de citit sectiunea Questions and answers (FAQ) de pe pagina lincului de sus...

Nici eu nu cunosc programul dar l-am gasit intamplator si m-am gandit ca ar putea ajuta pe unii altzii dar repet pe langa Download si instalare trebuiesc citite si tuturialele de pe pagina de download.
 
hai ca a mai crescut in ochii mei, nu stiam faza cu ctrl+drag&drop, la toate celelalte programe mutarea sinelor se facea doar cu drag & drop; automat nici nu ma mai chinuiam la scarm sa fac alte combinatii de copy/paste atata timp cat nu-mi mergea nici sa mut bucatile de sina
vad ca lipiturile intre sine par sa mearga ok, la fel si decupatul portiunilor de traseu
in afara de faza cu ctrl, care e cam stresanta, dar avand in vedere ca softul e totusi gratis putem trece peste ea
mersi de pont, acum nu mai am motiv sa-l injur, ba chiar e destul de folosibil, destul de apropiat pentru ce ma jucam eu in alte programe mai pe bani
 
adyBr185 a spus:
am o problema...nu imi merge zice ca ,,the system cannot find the path specified,,...cine ma ajuta pe [email protected]

Daca incerci sa il pornesti de la un icon de pe desktop si zice asa... incearca sa deschizi My Computer sau Total Commander si sa deschizi programul din folderul in care ai instalat. Poate mere.
 
Salut
Acest soft are mai multe bube, dar permite randarea 3d care este de efect pentru a vedea cam ce si cum va iesi.
In primul rand la calcule liniile nu se pupa mereu cap la cap. Asa cum zicea si un coleg programul nu vede diferenta d elungime prin faptul ca urci o panta (30 cm la orizonatal nu mai este acelasi lucrui cu 30 cm la 5 grade).

Nu are atentionare de scurt si nici nu permite deviatii mari, iar la liniile Advance Tracking System nu permite taierea liniei de 60cm (ceea ce este nasooool) si nici nu calculeaza cate clipsuri ai nevoie. ma rog, aia o poti face si tu.

In rest este frumos si usor de folosit

A! Are si catalogul cu fostele sine TT Bahner, cele scoase din productie...o mare nebunie pentru cei ce nu au bani de linii:)
 
Soft gratuit de proiectare diorame in limba romana

<r><URL url="http://www.scarm.info/index_ro.html">http://www.scarm.info/index_ro.html</URL></r>