Semnale CFR home made

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

papoo

New Member
4 Septembrie 2010
2
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salutare tuturor,

Prezint in continuare primele doua creatii ale mele in materie de infrastructura feroviara, mai precis un semnal prevestitor si unul de manevra pitic. Inainte sa fiu criticat poate pentru calitatea "creatiilor" tin sa precizez ca sunt incepatar in ale "trenulismului", pentru ca, cu toate ca am fost pasionat de mic de trenuri, am reusit de curand sa-mi cumpar o locomotiva, un vagon si un set de sine H0, pe care poate le voi prezenta in cadrul unui alt topic ce are legatura cu acestea.
Revenind la semnale, acestea sunt realizate din cartele telefonice subtiri (panoul in care sunt prinse LED-urile de 3mm), sarma (pentru legaturi), betisoare de urechi (stalpul semnalului prevestitor), lemn (baza acestora), fasii dintr-un plici de muste (pentru scara, inspirat fiind de solutia gasita de domnul Prognosis in crearea semnalelor sale) si carton duplex (cutia de la baza semnalului prevestitor si cutia semnalului de manevra). La final au fost vopsite cu oja gasita "prin casa".
Las in continuare pozele sa vorbeasca:Si aprinse:Imi cer scuze pentru calitatea pozele, insa telefonul mobil a fost singurul mijloc avut la dispozitie in acel moment prentru realizarea acestora. Astept in continuare impresii si sugestii.