Scheme de vopsire locomotive – LE

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Scheme de vopsire locomotive – LE 40

Continui sa postez schemele de vopsire pentru locomotivele romanesti care ne incanta pe toti deopotriva. In acest capitol puteti vedea diverse modele de piturare ale batranei si omiprezentei LE 40 de la 40-503 la frumoasa 45-0511. Vor urma si alte scheme de vopsire in functie de modele gasite pe situl de referinta Train-Sim.roSper sa fie de folos celor ce vor sa obtina modele romanesti cat mai realiste. Multumiri creatorilor 3D din MSTS-ul romanesc.
 
Scheme de vopsire locomotive – LE 40-1

Cu acelasi drag de trenuri, cu acelasi respect pentru creatorii de modele 3D din clanul MSTS-istilor, continui seria de prezentare a modelelor de vopsire ale locomotivelor electri romanesti.

Vor urma si alte scheme de vopsire in functie de modele gasite pe situl de referinta Train-Sim.ro Aceste modele sunt operele creatorilor romani, pasionati de MSTS si reprezinta luni de zile de munca, de la indentificarea si masurarea tuturor reperelor si pana la ansablarea lor in 3D.

 
vad ca v-ati reprofilat de la diorama in lumeaz virtuala a jocului Trainz. este un joc frumos. eu il prefer pe rail simulator pentru ca il am in original. insa, curiozitatea mea este: ce s-a mai intamplat cu diorama dumneavoastra? nu ati mai facut nici o lucrare la ea? nici o realizare?
 
Starea de sanatate nu imi mai permite sa ma mai invart pe langa diorama. Nici bugetul. Asa ca stau mai mult la calculator. Incerc sa acopar lipsa lucrului la diorama refugiindu-ma in Simulator. Am mai inceput cate una-alta dar nu am putut sa termin pentru ca lucrarile necesitau efeort fizic, efort de care nu mai pot dispune. Am realizat intre timp mecanismele de actionare a macazelor cu servo, am inceput reproiectarea semafoarelor astfel incat sa functioneze cu trei culori, am inceput schimbarea stalpilor de iluminat din cei cu becuri in model cu leduri. La atelier sunt facuti. Nu stiu insa cand voi implementa pe diorama din motivele expuse mai sus. De asemeni lucrez la stalpii de telegraf si la "aductiunea" energetica la casute prin retea de suprafata. Si pentru ca iubesc mult trenurile, am decis sa fac ceva macar in mediul virtual. Oricum finante pentru investit in diorama nu exista si ma confrunt ca mai toata lumea cu criza mondiala. Ma uit insa cu placere la realizarilor colegilor de forum.