Scara G

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

manlif2_0

Well-Known Member
Trenulist
30 Octombrie 2009
548
0
Craiova
LOCATION
Craiova
Salutare tuturor,

Este cineva utilizator de scara G?
Daca da, de unde va luati sine si material rulant? Tot cochetez cu ideea unui G pentru copii, ma uit dupa Bachmann Tomas the thank engine, dar sunt deschis si la alte idei. In plus, ovalul de start set mi se pare un pic datator de ameteli la scara respectiva, de aceea as vrea sa si il extind...
Voi cum faceti?
 
Nu sunt utilizator de scara G insa cred ca in principiu trebuie sa fie la fel pentru orice scara. Sunt pasionat de scara N si epocile mici, adica altfel spus perioada 1835-1918. Material rulant pentru scara si epoca asta este greu de gasit in magazine in mod normal, nu prea mai are cautare si a cam fost scos din programele producatorilor din ultimii ani, insa modele mai vechi se pot gasi in mod normal pe eBay.

Asadar, iti sugerez sa-ti cauti norocul pe eBay sau, daca ai retineri in a utiliza material second-hand sau site-ul respectiv, poti incerca sa gasesti magazine de trenulete din Germania, Austria sau alta tara occidentala care ar putea avea garnituri la scara G si vanzare online. Bafta!