SC Cristi "CFR"

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

cristiCFR

Well-Known Member
Trenulist
19 Iunie 2007
944
0
34
Timisoara
tren.transira.ro
WEBSITE
http://tren.transira.ro/
YAHOO
pitcristian
LOCATION
Timisoara
Ei bine pentru ca virusul acestei boli a trenurilor si trenuletelor nu imi dadea pace de ... cand ma stiu , am inceput achizitiile pe langa un vechi start set pe care il aveam.

Prin urmare dupa cum scrie in titlul topicului achizitiile nu pot fi decat CFR-uri :D

Prima achizitia a SC Cristi "CFR"

Vagon de călători etajat PIKO- CFR


Urmeaza in continure la SC Cristi CFR vagane de marfa

Vagonul KLEIN - CFR GgsVagonul KLEIN - CFR EsxTrecem inapoi la Calatori :D

Set 2 vagoane CFR, typ Y, scara 1:87 Tillig
Vagon cuÂşetă de tip Y clasa a II-a al CFR - scara H0


Noi achizitii vor urma in 2008 :D
 
Ei bine Cristi nu pote decat sati urez succes in continuare si la cat mai multe trenulete :D Si sa speram ca vom vedea si o diorama.

Toate cele bune!
 
Am tradat , imi pare rau :(
Am achizitionat setul de 2 vagoane CFR, typ Y, scara 1:87 Tillig de la Mihai din motive financiare , cheltuielile luna aceasta sunt enorme , plus cateva evenimente neprevazute asa ca de sarbatori sa fie tot tacamul :(

rally, promit sa ma revansez cat de curand cu o comanda :wink:
 
Salut!Ma bucura :D faptul ca se alatura grupului noi c.f.r.-isti, insa tu chiar vrei sa faci cinste C.F.R.-ului achizitionand doar modele romanesti!Bravo! :aplauze: Ar fi frumos ca si statiile de cale ferata pe care vrei sa le construiesti sa aiba un specific pur romanesc...
Iti urez succes!
 
Tu știi dar vezi că se prăfuiesc repede jucărelele dacă stau pe jos și mai e riscul să calce cineva neatent pe ele :(
 
Pai sa nu faci ca mine ,si eu am inceput cu un covor rosu ,LDH stie mai bine ca se plictisise de covor iar dupa aceea am evoluat la parchet ,adevarul ca da mai bine circuitul si trenuletele pe parchet :D ,stadiu unde ma aflu si acum dar probabil nu pentru mult timp ,asa ca iti urez sa iti faci un circuit pe plac pe covor si sa ai in vedere sa iti iei si ceva clipsuri pentru sine de rezerva ca probabil de la atitea imbinari ale liniilor or sa mai schimbi din ele pe parcurs .
Numai de bine sa auzim :D