DORIN a spus:
.... adica asa cum a mai spus cineva, poate cei care posteaza regulat ar putea avea dreptul sa puna mai multe piese la vinzare.....
Salut,
Dorine asta am incercat si noi in prima faza (vezi vechiul regulament), din pacate nu ai cu cine, multi scriau mesaje de genul "Felicitari", "Bravo", "Salut, si eu am cutare", "Tine-o tot asa", etc, absolut inutile, doar ca sa faca numarul de posturi care sa le permita sa scrie la vanzari, in rest nu au venit cu nimic util forumului. Iar daca s-a incercat sa i se spuna cuiva ca trebuie sa contribuie si la celelalte rubrici nu doar la vanzari s-au nascut discutii de genul "cutare admin are ceva cu mine" sau "vesnica problema cu capra vecinului", "de ce am fost penalizat ca si cutare are multe mesaje la vanzari", bineinteles fara sa ii pese ca inainte si inainte de oricare alte discutii, el a incalcat un regulament, insa lui i se pare ca e indreptatit sa o faca.
Astfel vom elimina oricare discutii si probleme de acest gen, imi pare rau ca masura va afecta si userii seriosi si care contribuie la acest forum, insa altfel nu se poate.
24may a spus:
Salut Florin,hai sa facem la rubrica vanzari exact cum este pe ebay
Postezi anuntul si dac se vinde produsul forumul stabileste o cota parte sa-i fie virata intr-un cont.Asa platesti 2 lei /anunt si poate nu se vinde.Mie m-i se pare corect sa platesti dupa ce vinzi,este o propunere.
Cum au spus si altii, nu este un lucru care poate fi controlat, vom ajunge sa avem sute de anunturi si defapt nimeni o sa vanda nimic, culmea, doar se vor razgandi dupa un timp
scumpi27 a spus:
....Adica limitezi si numarul de mesaje si numarul de obiecte care le poti pune intr-un mesaj. Daca ai vrea sa dai o loco si doua vagoane - ceea ce nu inseamna "comert"- stai o luna si jumatate. Poate ca la numarul de obiecte scoase la vanzare s-ar mai putea lucra un pic. Zic si eu...
Oricum, salut initiativa.
Si aici este o problema, daca nu impunem aceasta regula nu va exista bun simt, cum de altfel nu exista nici acum, si anume, vor fi anunturi in care se vand 20 produse (locomotive si vagoane), iar daca il atentionezi pe acel user cu privire la acest fapt, "ai ceva cu el".
Incercam sa facem niste reguli clare si neinterpretabile pentru ca altfel nu se poate.
Pana la urma, un pasionat/colectionar, nu cred ca-si vinde mai mult de 2 piese din colectie, pe luna, eu cel putin nu am vandut nimic din colectie pana acum, exceptand o singura data cand am fost nevoit sa o fac. Deci cred ca regula este mai mult decat rezonabila. Am specificat si in regulament ca in cazul in care se vinde o garnitura, aceasta se poate pune in acelasi anunt fiind un singur produs. Cine vinde regulat luna de luna produse, inseamna ca are o mica afacere, indiferent cum le procura acele produse, este corect sa contribuie si ei la forumul prin intermediul caruia isi vand produsele luna de luna. Apoi nu este corect pentru cei care platesc luna de luna pentru publicitatea pe forum si sustin financiar acest forum, de ce altii ar trebui sa beneficieze de reclama gratuit? Nu este corect pentru primii, cei care platesc.
In caz ca s-a inteles gresit, va fi permis (gratuit) sa fie postate 2 anunturi pe luna, asta nu inseamna ca daca luna viitoare ai alte 2 anunturi, trebuie sa le stergi pe cele vechi.
Daca mai sunt si alte nelamuriri, le raspund cu placere.
Azi vor aparea primele modificari in regulament, dupa discutiile din ultima perioada.