Rodajul locomotivelor noi si alte sfaturi utile

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

B74MRV

Well-Known Member
Trenulist
13 Martie 2016
1.130
120
Bucuresti, Dristor, Sect. 3
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Bucuresti, Dristor, Sect. 3
Sal
Help. Desi trenulesc de ceva ani, abea acum am reusit sa imi indeplinesc un vis chiar daca numai in parte si anume achizitionarea unei aburoase noi care ca scoata si sunete si fum. Am reusit chiar daca partial si anume sunt mandrul propietar al BR 18 (63363) si un BR 64 (62205). In viitorul apropiat preconizez montarea pe fiecare loco a unui decodor pt sunet si fum. (loco fiind deja pregatite pt instalatie de fum).
Am nevoie de sfaturi privind rodajul acestor aburoase precum si oricare alt sfat legat de decodoare, instalatie de fum, instalatie de sunet si gresarea acestor jucari atat de dragi mie. Multumesc anticipat.
Razvan
 
Salut!
Este bine sa citesti prospectul locomotivelor, vei gasi informatiile pe care le cauti. De regula rodajul motorului se face ruland cate 30 de min. in ambele sensuri, la viteza medie,constanta si fara sarcina(vagoane). Gresarea se face la metal/metal cu uleiul recomandat de producator si la metal/plastic cu unsoare speciala. Sunt un pic mai scumpe dar merita si se consuma greu pentru ca nu trebuie sa pui din abundenta. Gresarea se face la aprox. 30 de ore de functionare dar difera de la caz la caz. Este bine sa inspectezi vizual lagarele.
 
Nu scrie in prospect? Generatoarele de fum Seuthe sunt foarte bune, dar vezi ca trebuie sa scrie in prospect ce numar trebuie sa-ti cumperi. Daca nu scrie, trimite un mail la service Roco.
 
pentru digital...generatoare Seuthe nr. 11,pentru analog,nr. 10.in general Roco recomada cele doua tipuri de generatoare