Relee in schema de automatizare

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Sprinterv6

Member
3 Aprilie 2011
44
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Buna seara , imi poate spune si mie cineva , ce relee sau tip de relee sunt folosite in aceasta schema? ==> http://trenulete.info/schema-automatizare-nr-3a-in-circuit-analog/

( schema este putin mai in josul pagini din link ) . Multumesc.
 
Poti folosi orice releu la care bobina se alimenteaza de la 12 Vcc si cu minim 4 perechi de contacte.

Sunt relee ordinare.
 
Daca s-ar putea domnule Prognosis , pe schema facuta de dvs , precizez ca sunt incepator si vreau sa fac aceasta schema pt diorama mea, sa ma ajutati cum vin pini conectati pe schema dvs din link-ul de mai sus , ca imi este de mare ajutor . Multumesc.
 
Releul pe care il am este de tipul acesta : http://kontakt-t.narod.ru/catalog/image/relay_tianbo/big_HJQ-22F.jpg
 
sus pe capacul releului sau pe fundul lui, acolo unde sunt picioruşele, ar trebui s㒠ai simbolurile contactelor. F㒠o poz㒠şi posteaz-o ca să’-şi dea seama cineva cum vin contactele. Dac㒠nu, poţi s㒠depistezi singur cum vin contactele, cu ajutorul unui aparat de mă’sură’, pe scara de ohmmetru. Fă’r㒠s㒠alimentezi releul, pe pinii unde ai o rezistenţ㒠anume este bobina, contactele normal închise sunt pe picioruşele unde aparatul de mă’sur㒠indic㒠rezistenţ㒠zero, iar contactele normal deschise le depistezi dup㒠alimentarea bobinei cu tensiunea necesar㒠şi tot cu aparatul de mă’sur㒠vezi pe care dintre picioruşe îţi indic㒠rezistenţ㒠zero. Spor la treabă’.