Rail Simulator

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

lupul_alb

Well-Known Member
Trenulist
7 Decembrie 2016
1.500
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Vad ca exista un topic pentru pasionatii de simulatoare feroviare. Jocul care e prioritar este Trainz, dar mai exista si alte jocuri de acest gen. Desigur, detin si eu acest joc Trainz, ba mai am un joc de la Microsoft. Insa cam acum un an am cumparat un joc destul de dragut si placut, spun eu, Rail Simulator. Contine cateva rute pe liniile englezesti si daca nu ma insel si o ruta pe o linie germana. Ca si la Trainz, exista posibilitatea sa-ti cladesti singur rutele, dar in comparatie cu Trainz, e mult mai migaloasa si mai dificila, asa ca aleg Trainz pentru a ma juca cu creatia. Cum insa nu am prea multa rabdare sa construiesc o diorama virtuala de la 0, prefer sa colind pe rutele deja existenta in joc si sa indeplinesc tot felul de misiuni. Imi plac mai mult cele de transport pasageri decat cele cu marfa.
Jocul Rail Simulator, il gasesc destul de bine realizat, are o grafica placuta, desi la fel ca si Trainz si cel de la Microsoft, mai lasa de dorit. Poate in anii urmatori vor iesi editii mai performante. Pana atunci, insa, jocul e destul de relaxant si in lipsa unei diorame reale la H0, uneori e o placere sa te dai pe diorame virtuale unde nu se tine cont de spatiul de care dispui.
Imi place sa fac fotografii in joc asa ca iata cateva imagini surprinse in timpul unei calatorii cu peripetii. Peripetii nu din cauza mea, ci din cauza unor suporteri infocati care merg la meciul echipei favorite cu trenul meu. Politia insa e aproape, in compartimentul alaturat.Pozitia de conducere favorita a mea este in cabina, iar cand aceasta nu-mi permite o vizualizare prea buna, exista optiunea de a scoate capul pe geam, adica aceasta:Iata trenul meu:Ma intreb ce locomotiva poate fi aceasta. Seamana cu un Nohab

Si,bineinteles, o poza in care nu puteam sa lipsesc si eu ca mecanic de locomotiva ( sic! ):vor urma si altele pe masura ce calatoria se va apropia de sfarsit.
 
Seamana cu raiload taycoon,nu?

In fine. Mi-am mai continuat putin traseul. Cateva imagini din cabina locomotiveiSi am ajuns la un orasel unde trebuia sa opresc, dar am ratat gara ca m-am lasat furat si ..... am stricat misiunea. Bineinteles, nu ma dadea afara din joc, puteam sa continui, dar prefer sa reiau de unde am salvat ultima oara.

 
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Intel P4 or AMD Athlon 1.7GHz Processor
512MB RAM
3.5GB Hard Disk Space
DirectX 9.0c
256MB ATI Radeon 9600/Nvidia GeForce 6200 Video Card
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
8x DVD-ROM Drive

undeva scrie 256MB video....deasta intrebam
 
Pun o intrebare referitoare la MSTS: unde se gaseste de cumparat jocul, pentru ca din ce am vazut eu, addonurile care se gasesc pe pagina pasionatilor de simulatoare din Ro functioneaza doar pe jocul original?

In caz contrar se pare ca lipsesc anumite fisiere de continut.
Am vazut cu ceva vreme in urma o varianta de Train simulator intr-un supermarket, dar deocamdata MSTS nu prea este de gasit.
 
Pur si simplu nu imi place :-x

Jocul pare interesant dar grafica este deja ''inmormantata''.

Jocul este mai mult pt cei care nu au calculatoare bune...grafica strica totul. Am cel mai bun calculator si se vede in patratele desi am totul setat la maxim... :-x
imagini din joc... 
orice joc lasa de dorit catalin, mai ales in domeniul graficii. recunosc, are multe lipsuri. astept sa-mi cumpar originalul Trainz 2009. sa vedem cum stam cu grafica acolo.
 
lupul_alb a spus:
orice joc lasa de dorit catalin, mai ales in domeniul graficii.

Eu nu prea cred...

Ex de jocuri cu o grafica prea mare chiar si pt mine...

I- Grand Theft Auto IV (jocul are doar 15 gb instalarea)

http://www.rockstargames.com/IV/?page=videos&content=trailer3?page=videos&content=trailer3

II- FrarCry 2

http://farcry.uk.ubi.com/experience/

III- Crysis Warhead

http://crysiswarhead.ea.com/media/p/842.aspx

(doar 20 gb instalarea)

IV- Mirror's Edge

http://www.youtube.com/watch?v=2N1TJP1cxmo

Si lista poate continua ....the sims 3,need for speed undercover...etc

Dar sa nu ne abatem de la subiect....am sa incerc sa vad alte jocuri cu trenuri ce merita jucate...