Problema ROCO multimaus

marian32

Member
25 Noiembrie 2010
44
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Buna seara. Am o problema cu multimausul de la Roco. Pur si simplu nu mai pot sa activez luminile la niciun vagon care are dec. digital, indiferent de care este acesta. In schimb la dec. din locomotive functioneaza corespunzator. Daca ma poate ajuta cineva.
 

Gyuri

Active Member
Trenulist
14 Septembrie 2010
129
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Cauzele pot fi multiple. Puteai sa comanzi decodoarele din vagaone, si din senin nu mai functioneaza? Sau niciodata nu a functionat comanda decodoarelor de functii? Verifica ce adresare este setata in MM (adresa scurta, adresa lunga), la fel si la decodoarele din locomotive si vagoane. Ai statie cu care poti sa citesti CV-uri, sau statia este ROCO clasica (pentru ca aceasta nu poate citi CV-uri)? Daca poti, verifica pe ce adresa sunt decodoarele din vagoane. Daca nu ai posibilitatea sa citesti adresele (CV-rile), atunci conform manualelor reseteaza decodoarele, si atunci ele trebuie sa raspunda la adresa de fabrica (adresa 3).
 

marian32

Member
25 Noiembrie 2010
44
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Gata! S-a rezolvat! Nu statia avea probleme ci creierul... Nemaifolosind de ceva vreme statia Roco uitasem cum sa programez corect decodoarele. Multumesc pentru indicatii. Noapte buna.