Problema ROCO multimaus

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

marian32

Member
25 Noiembrie 2010
44
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Buna seara. Am o problema cu multimausul de la Roco. Pur si simplu nu mai pot sa activez luminile la niciun vagon care are dec. digital, indiferent de care este acesta. In schimb la dec. din locomotive functioneaza corespunzator. Daca ma poate ajuta cineva.
 
Cauzele pot fi multiple. Puteai sa comanzi decodoarele din vagaone, si din senin nu mai functioneaza? Sau niciodata nu a functionat comanda decodoarelor de functii? Verifica ce adresare este setata in MM (adresa scurta, adresa lunga), la fel si la decodoarele din locomotive si vagoane. Ai statie cu care poti sa citesti CV-uri, sau statia este ROCO clasica (pentru ca aceasta nu poate citi CV-uri)? Daca poti, verifica pe ce adresa sunt decodoarele din vagoane. Daca nu ai posibilitatea sa citesti adresele (CV-rile), atunci conform manualelor reseteaza decodoarele, si atunci ele trebuie sa raspunda la adresa de fabrica (adresa 3).
 
Gata! S-a rezolvat! Nu statia avea probleme ci creierul... Nemaifolosind de ceva vreme statia Roco uitasem cum sa programez corect decodoarele. Multumesc pentru indicatii. Noapte buna.