Privatizarea CFR marfa

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

ASB

Active Member
Trenulist
13 Iulie 2007
182
18
Bacau
LOCATION
Bacau
http://www.clubafaceri.ro/info_stiri/2007/10/10/14847/Ministerul+Transporturilor+va+privatiza+CFR+Marfa+in+2008.html Privatizarea CFR marfa Ce parere aveti? :-|
 
redeschidem subietul cu privatizarea CFR marfa:
Astazi a fost anuntata privatizarea CFR marfa care de aceasat data este foarte serioasa si va incepe din luna urmatoate.
Primele actiuni de la cele 8 compani vor fi scose la bursa urmaind ca in cel mai scurt timp sa se anunte deja primele firme care vor dori sa partcipe la licitatie.
subiectul a fost discutat azi in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de ludovic orban
 
:-x Nu sunt de acord cu privatizarea CFR-ului. Nu mai comentez nimic ... si asa nu pot face mare lucru.
 
Salut!

De geaba ne batem noi gurile ca nu suntem de acord uc privatizarea, ca oricum nu depinde de noi. Tot ce putem sa facem e sa speram ca poate conducerea o va prelua un om cu cap care poate va face ceva si pentru pasionatii de acest domeniu. Totodata trebuie sa speram ca odata cu privatizarea, noul/ noii proprietari sa-si dea mai mult interesul si astfel poate va mai reinvia putin ceea ce a fost alta data.
 
Mai bine nu ma mai bag ... Nu vreau sa provoc neintelegeri intre useri.