Prin ploaia de foc a carbunelui

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florin-Dej

Well-Known Member
7 Mai 2011
390
3
Dej
LOCATION
Dej
Sub aceasta denumire o sa incep sa va prezint diferite fotografii facute de mine cu multi ani in urma prin diferite locuri din tara cand inca mai existau locomotivele cu abur. Pozele sunt facute cu mijloacele pe care le aveam atunci pe diferite tipuri de filme, multe dintre ele pe pelicula din Ucraina prelucrata in laboratorul propriu improvizat in baie sau bucatarie.
Astazi cateva poze facute in Depoul Satu-Mare prin anii 92-93 care a fost si ultimul depou din tara care a utilizat locomotive cu abur la serviciul de manevra si la trenuri locale.
 
O sa incerc sa caut sa vad daca am ceva. In gara la Dej este o garnitura de la Sectia L3 cu vagoane vechi. O sa le fac niste poze. Mai in gluma noi o numim ,,trenul de epoca al lui Necolaiciuc".
 
Cateva poze facute in gara la Galati cu 50.563, 50.905, 50.1001 si 230.524 ultima fosta locomotiva a Dep. Dej care a stationato perioada dupa reparatii la Jibou in Dep. Adjud. Mentionez ca toate aceste locomotive erau in stare perfecta, reparate la Jibou iar cand au fost casate nu facusera un km.Ultimele doua poze sunt cu 150.139 inainte de a merge la reparatii asa cum era in parcul rece si cu 50.772 - ultima locomotiva cu abur a Depoului Dej care a facut serviciul la manevra ci care s-a casat in anul 1995 la Hunedoara.

 
50.

<r>Salut!In limita timpului disponibil,te-as ruga sa-mi spui,daca stii,ce tendere aveau 50.905 si 50.563,pozate de tine la Galati,prin '9?.De asemenea,daca mai ai poze cu aburoase si ai timp,poti sa-mi trimiti pe adresa de e-mail:<br/>
<EMAIL email="[email protected]">[email protected]</EMAIL><br/>
Multumesc anticipat.</r>