Prima mea locomotiva cu aburi

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

pepyxxl

Member
5 Ianuarie 2008
37
0
ploiesti
LOCATION
ploiesti
Dupa multe lupte am reusit sa achizitionez o locomotiva cu aburi care mi-o doream de multa vreme si anume Big Boy. Norocul a facut ca "trains-addicted" sa aduca spre comercializare acest model, fabricat de Rivarossi. Pot spune ca dupa teste acest model se inscrie pe un macaza R2/R3 de la Piko, fara nici o problema. Modelul ruleaza silentios in analog. Are lumini albe fata - spate care se aprind in functie de directia de deplasare. Tractiunea si culegerea curentului se face pe locomotiva. O singura problema exista, are suport pentru decodor cu 21 pini si nu cu 8 pini asa cum spune producatorul pe site. Aceesi problema am gasit-o semnalata si de alti colegi trenulisti din alte tari pe diverse forumuri. In curand o sa primeasca un decodor cu sunet si sper si generator de fum (sau 2 generatoare). Accesul la interior este facil, are un manual cu informatii suficiente despre cum sa-l desfaci si o lista lunga cu piese de schimb care pot fi comandate. Restul las pozele sa vorbeasca.

Pozele sunt facute cu o sapuniera, seara, la lumina de bec
 
Simplu!
O diorama tip "melc" sau "marea spirala...", dar 20 de vagoane sunt prea putin... trebuie musai vreo 70-100 buc. :mrgreen: si apoi aranjat cu toti vecinii de pe palier, sa circule prin toate apartamentele din jurul scarii... :razz:

Oricum, desi mi se pare imensa, este o locomotiva care ma tenteaza de mult timp si ar avea farmec cu sunet. Cred ca nu este o problema spatiul din interior, se poate pune si un magnetofon inauntru... :idea:
 
superba locomotiva. sa o stapanesti sanatos. e cred singura din categoria de "americance" pe care mi-as cumpara-o. e intr-adevar impunatoare