Prima mea diorama

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
la noi cladiri second nu o sa prea gasesti, apar foarte rar. nu trebuie sa faci comanda afara, uita-te la noi pe site-uri, vezi cine aduce marcile respective si il rogi sa iti aduca produsele care le vrei. respectivul iti poate aduce produsele, si tu le iei cind vin pe stoc.
 
O sa mai studiez piata momentan trebuie sa realizez triajul pt. vreo 4 sau 5 garnituri o sa am nevoie de macaze piko si, sine drepte fac eu cumva.
 
Inca nu am gasit o gara potrivita dar inca caut o sa fie nevoie cum spuneam de macaze pt. triaj ceva semafoare si stalpi de iluminat vreau sa se vada super pe intuneric .
 
Imagini cu ce modificari au mai avut loc la diorama ....


http://i870.photobucket.com/albums/ab266/kelo1/Imagine038.jpg
<a href="http://s870.photobucket.com/albums/ab266/kelo1/?action=view&current=Imagine038.jpg" target="_blank"><img src="http://i870.photobucket.com/albums/ab266/kelo1/Imagine038.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
 
Trebuiesc egalizate liniile care ies din remiza. Suprafata de care dispui e relativ mica, sa lasi doua iesiri pe una din laturile mici. poate, cu timpul poti prelungi cu inca un modul .
Planteaza iarba si clarifica liniile din interior, e aglomerat.
Spor la machete!
 
sal. daca acepti un mic sfat care cred ca este util:la depou,
tinand cont ca nu prea ai spatiu poti folosi un macaz cu trei cai ,si asa vei rezolva problema spatiului
oricum e bine ca ai ambitie si suces in continoare
 
O sa am de adougat semafoarele zilele astea si sa le alimentez plus ca trebuie sa aduc curent si la cladiri caut o solutie daca cineva are ceva sfaturi as aprecia.