In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Sincer, nu am intrebat pe nimeni nimic. Eram prea suparat ca trenul meu avea intarziere de 60 min.
Cateva imagini cu lucrari de consolidare din Defileul Jiului:
- perete consolidat cu plasa si torcret
Valea Jiului este superba, am fost pe acolo cu masina si vazand lucrarile mi-am zis ca trebuie sa fie de neratat o calatorie cu trenul prin defileu. N-am reusit aceasta calatorie momentan decat virtual, pe youtube, dar poate intr-o buna zi, cine stie.
Oricum, pentru cine e pasionat si are si posibilitatile, o filmare cab view intr-un format cat mai bun (hd daca se poate) cred ca ar fi savurata de toata lumea ...
Si o intrebare pentru cunoscatorii cailor ferate, ca sa ma pot apuca sa caut pe net: exista alte cai ferate in romania comparabile (chiar si de departe) cu acest traseu ? Valea Oltului mi se pare prea soft (si oricum nu prea am gasit filme edificatoare), prin alte parti nu mai cunosc.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.