PONTIAC a murit !

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

chickengeorge

Well-Known Member
Trenulist
15 Ianuarie 2009
340
0
Timisoara
YAHOO
chickengeorge2000
LOCATION
Timisoara
GM a anuntat azi ca se renunta definitiv la PONTIAC dupa 80 de ani !
Cred ca un model ca GTO ne va amintii intotdeauna ce a insemnat Pontiac.
R.I.P.
:floare: power
 
Este foarte pacat ce se intampla in lumea autoturismului....vezi si Opel ,Rover etc....asta din cauza bancilor ,politicii si unor manageri neputinciosi !!!!
 
asta oricum...

GTO, TransAm/Firebird, mai recent GrandAm si GrandPrix...

in anii 1993-95 masina mea preferata era Pontiacul GrandAm din epoca, arata... altfel... :D

ei, nu sunt primii care mor... Hudson, Studebaker, AMC, si cate si mai cate firme mari americane... :roll:
 
se zvoneste ca si crysler sint la un mic pas de faliment,se pare ca toata industria auto americana are probleme grave.masinile asiaticilor vor ajunge sa circule in toata lumea.
 
buna,

Chrysler a depus faliment azi (Chrysler = marcile Chrysler, Dodge si Jeep) ;)

Pontiac este o marca a grupului GM.

nu vad ce legatura are asta cu masinile asiatice, Toyota, pana in acest an primul producator mondial (depasita din I Quartal 2009 de VW) are pierderi mari in acest an... :roll:
 
Salut,

Am inteles ca au tras si o "lipitura" cu Fiat, dar nu cunosc amanunte in ce consta asta!
Vom trai si vom vedea!

"E pur si muove !"

:floare: power
 
masini asiatice sint si KIA, HYUNDAY,si mai nou marcile chinezesti care detin primele locuri de vinzari in lume.
 
Referitor la coreeni, nu trebuie sa te mire nimic ptr ca au "gandire de perspectiva"(in deceniile 6-7 au alocat 12% din PIB ptr invatamant) si s-a vazut in management.
La ceilalti conteaza 1/5 din populatia globului, care este numai "piata locala" cu pretentii de fitze si fake-uri pe masura!Mai vine tare si "Tata" India din spate si uite statistic ca asiatici sunt 1 in vanzari !
q.e.d.
:D
:floare: power
 
oameni buni, economia este asa facuta: sau vinzi ce vrea lumea, sau mori!

de ce oare firmele europene nu mai fac beneficii decat in America Latina si Asia in 2009??? :D

Daimler s-a debarasat de Chrysler pentru ca managementul deosebit de inteligent al marcii americane a refuzat cu incapatanare sa produca masini adaptate pietie si a facut pierderi grupului de la fuziune pana in anul trecut cand s-au despartit... si bine a fost, ca doar n-o sa traga baietii de la Boeblingen dupa ei tinichelele de coada ale incompetentei americanilor! :D
 
Asa este Horia ,cine refuza sa se adapteze la timpurile noi o sa dispara.....asa a fost si in trecut cu multe firme de masini .Dar acuma merge totul cu pasi mari in jos :roll:
 
e momentul sa cumparam masini noi mari, Rudi!

insa cum facem rost de bani? sa dam spargere la banca? aia nu mai au bani de mult! :D
 
Asa este :acum este momentul sa cumperi ceva mare .....si poti face aproape singur pretul :D .
La banca nu mai ai ce cauta...... :-? ....
 
S-a pus capac unei istorii de 101 ani, GM a depus falimentul !Dupa cum stiu Detroit a avut o lunga perioada de timp cea mai mare comunitate de romani din state si GM a fost parte din visul lor american.
Pacat!

Puiu
:floare: power
 
Da, mai este o sansa ptr nepotul lui Willis, dar ce-o sa faca armata USA, o sa le cumpere de la chinezi (nu este exclus ca ei sa fie cumparatorii) ?
Hiroshima nu a fost sfarsitul razboiului inceput la Pearl Harbour, cred ca acesta este inceputul sfarsitului(parafrazez un clasic- asa a iesit!) razboiului cu japonezii!

:(
:floare: power
 
buna baieti,

GM nu a depus falimentul in sensul ca dispare, este un faliment controlat cu participarea guvenului american care devine actionar la 75%!

pentru moment se vand SAAB la chinezi, Hummer la chinezi de asemenea, Saturn nu se stie cui, se scapa de 25000 de salariati si ceilalti 550000 isi pastreaza locurile de munca... masini Chevrolet se vor mai produce inca mult si bine! :)
 
Horia_Radulescu a spus:
masini Chevrolet se vor mai produce inca mult si bine! :)

Da ....dar nu mai arata ca inainte....(BelAir....Impala....si multe alte frumuseti.....)......daca ma uit la un Matiz :-x