- 19 Martie 2012
- 1.283
- 106
- WEBSITE
- http://tt.bogdanra.ro
- bogdanradu4tt
- GOOGLEPLUS
- bogdanra
Salut. Multi cunoasteti, cred, ce a patit cu diorama mea statica, prima etc... Totusi mi-a ramas in cap ca trebuie sa aiba un podet. Si am zis... hai sa cumpar scobitori sa fac ceva din lemn... Dar m-am mai gandit eu: oare bustenii aia mari sunt chiar asa drepti ca scobitorile virgine?
Asa ca am iesit in fata casei/blocului/sandramalei si am cules cate ceva, dupa care le-am ales dupa subtirime si dupa cat de drepte erau, le-am curatat un pic...
Ca suport am ales un carton pentru ca vroiam sa aiba o anumita forma d eincadrare in relief (DA! Sa nu faceti ca mine acest lucru, prietenii stie...) si am inceput sa lucrez...
Vopsea apoi si hai sa facem si partea de sus pe unde sa circule masinile, ca trenurile nu au voie de la stapanire...
La final o punere în relief, fără introducerea pana în "plăsele" pentru ca vreau doar sa vad cum arata dimensional treaba.
îmbunătăţiri posibile şi pe care le-as dori:
scândurile de sus mai neuniforme, cu gauri şi lipsuri
scândurile pentru rotile maşinilor nu cred ca puteau fi dintr-o bucata (5 cm x120 = 6 metri????)
iarba, vegetaţie care sa dea aspect de părăsit...
Nu imi place cum am vopsit scândurile de sus, dar aştept sa se usuce vopseaua pentru praf de drum...integrare in peisaj, etc
Dar imi place cum se lucrează si cu vegetaţia reala...
Asa ca am iesit in fata casei/blocului/sandramalei si am cules cate ceva, dupa care le-am ales dupa subtirime si dupa cat de drepte erau, le-am curatat un pic...
Ca suport am ales un carton pentru ca vroiam sa aiba o anumita forma d eincadrare in relief (DA! Sa nu faceti ca mine acest lucru, prietenii stie...) si am inceput sa lucrez...
Vopsea apoi si hai sa facem si partea de sus pe unde sa circule masinile, ca trenurile nu au voie de la stapanire...
La final o punere în relief, fără introducerea pana în "plăsele" pentru ca vreau doar sa vad cum arata dimensional treaba.
îmbunătăţiri posibile şi pe care le-as dori:
scândurile de sus mai neuniforme, cu gauri şi lipsuri
scândurile pentru rotile maşinilor nu cred ca puteau fi dintr-o bucata (5 cm x120 = 6 metri????)
iarba, vegetaţie care sa dea aspect de părăsit...
Nu imi place cum am vopsit scândurile de sus, dar aştept sa se usuce vopseaua pentru praf de drum...integrare in peisaj, etc
Dar imi place cum se lucrează si cu vegetaţia reala...