Plecare la Expozitia Brasov cu trenul

lupule,
conform celor spuse si scrise de cei de la trenulete, vanzarea locomotivei va incepe in dupa-amiaza zilei de 29.11.2008.

Acuma, ce sa zic, ii credem pe cuvant de pionier

lupul_alb a spus:
aha. deci pasionatii vor ajunge in posesia lui tot la pastele calului. am inteles. e un fel de afrodisiac de pacalit copiii. desi in anunt vad ca scrie ca se pune in vanzare in dupa masa aceleasi zile. cine stie? poate vand doar poza lui sau cartea cu instructiunile de utilizare trase la xerox ca sa ajunga la toti.

De ce nu astepti sa vezi ce va fi? Sa lasam mistourile pentru dupa 29 noiembrie...

ai dreptate felippe. dar la cat au promis-o si au amanat-o........

:-D :-D Lupule esti tare...si noi vrem sa plecam de dimineata .\cu ce tren preferi sa pleci? si in jurul carei ore?

linkul taau nu merge tudor!!

sogard. ma gandeam sa gasesc un tren in jurul orei 9 dimineata. tu ce propui? m-as bucura sa fim mai multi

Aici aveti o lista cu toate trenurile ce pleaca din Bucuresti cu destinatia Brasov:

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en?ld=212.234&seqnr=2&ident=dg.03596234.1227349937&rt=1&rememberSortType=minDeparture&REQ0HafasScrollDir=1

Tudor de www.mersultrenurilor.ro ce zici ? :wink:
Dr2005 vrei sa mergi cu personalul ?

Stirile Meteo din Brasov - cei care vin la expo imbracati-va gros de iarna , ninge nonstop de dimineata si la mine in curte sunt 65 cm de zapada (masurat cu rigla :grin: ) ninge ca in povesti , viscoleste si afara sunt -4 C .

sogard_2003 a spus:
Dr2005 vrei sa mergi cu personalul ?

AÂş vrea... dar cum eu nu pot merge sâmbătă (lucrez... să am bani de machete de tramvaie) o să merg luini... Âşi cum luni e mai puĂžin timp de vizitata expoziĂžia, probabil o să vin cu acel Acc de la 7:08 (R374 e un JEG, am mers iarna trecuta cu el si era zapada in DWAuri mai mare decat cea de pe câmp).

BOGDAN I a spus:
Stirile Meteo din Brasov - cei care vin la expo imbracati-va gros de iarna , ninge nonstop de dimineata si la mine in curte sunt 65 cm de zapada (masurat cu rigla :grin: ) ninge ca in povesti , viscoleste si afara sunt -4 C .

O veste minunata :grin: :grin: la noi ploua si e urat afara.....vree buna de machetit :-D .Abia astept sa vad expozitia si Brasovul.

sogard_2003 a spus:
BOGDAN I a spus:

O veste minunata :grin: :grin: la noi ploua si e urat afara.....vree buna de machetit :-D .Abia astept sa vad expozitia si Brasovul.

APROPO...daca tot ne informezi asa bine :aplauze: unde ne putem caza mai ieftin ?

http://www.best-accommodation.ro/
Intra aici , eu prin ei am mai rezolvat cazarea pentru diferiti prieteni .
Sunt ok ca si pret , cazarile sunt ori camere la diferite pensiuni , garsoniere , ap 2 camere in functie de cum stabilesti cu ei .PS. Vorbeste la telefon cu ei e mai ok si incercati sa negociati si pretul care vi-l dau , de multe ori merge .

va recomand acest studio:

http://www.best-accommodation.ro/accommodation/studio-rosso_brasov.html

e la 5 minute de mers pe jos de expozitie, e langa drumul care urca spre Poiana.

indiferent de ce alegeti din link sunati si rezervati imediat, din cauza weekend-lui sansele sunt destul de mici la cazare.