Greutatile au iceput de la prima comanda de piese.Nu inteleg limba germana si am formulat un e-mail in engleza in care am trecut codurile pieselor cantitatile si intrebari legate de modul de plata.Timp de 2 saptamani nu am primit raspuns asa ca am retrimis emailul de inca doua ori. Surpriza Intr-o zi in aceeasi perioada am gasit in posta un plic mai marisor cu burete mult in interior + piesele comandate si o factura.Atunci am inteles ca se poate sa mai primesc in continuare un numar de colete egal cu numarul de emailuri trimise,motiv pentru care am fost nevoit sa sun la Guetzold pentru a anula celelalte doua comenzi
Despre piese:
Initial am comandat motorul si tot sistemul de biele.Din fisa tehnica de pe site-ul lor nu am gasit dimensiuni si am decis sa risc incercand adaptari.(motorasul nou are volanta), iar bielele noi sunt identice dar negre
Am trecut la montaj dar am observat ca noul motor datorita diferentelor dimensionale fata de cel vechi are o pozitie cam ciudata (inclinat la aprox. 20ð fata de axa longitudinala a locomotivei)
Functionarea a fost satisfacatoare dar nu extraordinara (dereglari frcvente ale pozitiei motorului ,pierderea contactului electric de la subansamblul fixare motor la roti etc.)
Comanda de piese nr.2:
Un nou sasiu dotat cu 2 din cele 4 osii.Am demontat de pe vechiul sasiu toate subansamblele si remontat pe cel nou (2 osii vechi si doua noi)Dezastru .diferente de diametru foarte mici intre rotile vechi si cele noi, dar suficient de mari incat 4 roti sa stea pe sine si alte 4 in aer.
Comanda de piese nr. 3
Inca 2 osii noi,si de la iceput cu toata munca {biele ,motoras etc
Concluzie Acum este intreaga, functionala , silentioasa dar mi-e cam frica sa ma joc cu ea ca poate iar se strica
Scuze pentru mesajul atat de lung dar lunga a fost si povestea reparatiei
BR
Bogdan Banciu
P.S. Multumesc PDI pentru ideea cu site-ul Guetzold