Peron (vollmer?)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

macleod

Well-Known Member
Trenulist
28 Ianuarie 2009
1.732
4
46
Bucuresti
www.macleod.ro
WEBSITE
http://www.macleod.ro/
LOCATION
Bucuresti
Salut

Am gasit cautand pe net despre familia lu Vollmer unul foarte foarte asemanator, dar care vorba aceea, seamana dar nu rasare.

Iata poza cu produsul:
citymod.jpg


Seamana foarte foarte mult cu cel de la Vollmer 3532/4/8, doar ca din cate vad nu este identic, pentru ca are distantele dintre stalpi mai mari (si sincer nu prea cred ca e doar o problema de perspectiva.
3538.jpg


Ma poate ajuta careva cu vreo idee unde pot sa-l gasesc ?
 
Mie imi pare acelasi.
Seamana si cu http://www.electrosid.ro/hobby-toys/?produs=674&store=2 (faller)
 
Nu e exact modelul ala, asta sunt sigur. Dar am mai vazut la vollmer acelasi peron la scara N, care arata foarte asemanator cu cel din diorama. Si cum n-am de unde sa stiu la ce scara e diorama ... nu-mi ramane decat sa-i stresez maine la telefon pe aia de la minitehnikus.
 
dioarama de la minitehnicus este la HO(vezi podurile de la Noch,cuplele material rulant Fleischmann HO,etc.).iar peroanele din fotografii sunt aceleasi,unghiurile din care sunt fotografiate sunt diferite.intre 2 stalpi sunt 2 sectiuni,fiecare sectiune cu cate 4 foi de geam...ce difera este culoarea bancutelor si a chioscului de pe peron.
 
M-am lamurit ca am vorbit cu cel de la minitehnicus, si intr-adevar, era asa cum banuiam: diorama respectiva este la scara N, am vazut produsul, e tot de la vollmer (ca de aia seamana asa de mult), dar fiind la alta scara pare intr-adevar mai lung, si chiar si este, daca am aduce totul la scara 1:1.